Een prachtig zomerhuis waar vanalles mogelijk is – Raco Ibiza

Een prachtig zomerhuis waar vanalles mogelijk is – Raco Ibiza – Wij houden er van om via ons platform je de leukste tips te geven van plaatsen waar je wellicht nog nooit bent geweest op Ibiza.
Als je er al wel eens bent geweest, horen wij ook graag je reactie want dat vinden we alleen maar leuk natuurlijk!

Voor jullie hebben we een speciale hotspot uitgelicht: Raco Ibiza.
Niet te verwarren met Raco Verd het restaurantje uit San Josep.

Raco Ibiza is een totaalconcept, van een place to swim & chill in de zon tot een heerlijk restaurantje of de plek waar menig feestje gevierd kan worden.
Eigenlijk is het een plek uit je dromen, want het is een intiem zomerhuis waar je dus zo wel kan ontbijten, lunchen, dineren, barbecuen, zwemmen, chillen, slapen, relaxen en van de heerlijke sfeer kunt genieten.
Een prachtig zomerhuis waar vanalles mogelijk is – Raco Ibiza
De plek is volledig opgeknapt door de huidige eigenaren die werkelijk alles er aan doen om het de gasten naar hun zin te maken.

Raco Ibiza ligt in het stadje San Rafael en op ongeveer 8 km afstand van Ibiza stad. En 12 kilometer van San Antonio.
Om precies te zijn hier:

Raco Ibiza is tevens een plek waar je ook ‘alternatief’ kunt verblijven.
Veel van jullie zijn op zoek naar mooie verblijven op Ibiza die nog niet massaal bezocht worden en gewoon de ‘speciale plekjes’. Raco Ibiza is er een van. Bijzonder, mooi en puur.

Je hebt er 8 kamers die verhuurd worden en allen voorzien van de broodnodige faciliteiten zoals airco, heerlijke bedden, een badkamer, kluisje en een terras waar je een prettig uitzicht hebt over de tuin van Raco Ibiza.
Voor degene die graag nog in contact staan met de rest van de ether: er is ook gratis Wi-Fi tijdens je verblijf. Niet geheel onhandig als je er een gecombineerde (werk)vakantie van wil maken.

Overdag kun je aan het zwembad verblijven, het is een zoutwaterbad die seizoensgebonden geopend is. Het zwembad is gelegen in de rustgevende Mediterraanse tuin. Maar kinderen onder de 12-14 jaar niet toegestaan, dus houd hier rekening mee.

Het eten bij Raco Ibiza is veelbelovend, veelal worden de gerechten bereid met seizoensproducten, lokale én organische producten.
Iets wat staat voor de puurheid van Raco Ibiza. Ook alle desserts zijn huisgemaakt en overheerlijk. Wat ook erg prettig is om te weten dat menig vegetariër hier ook helemaal tot zijn recht komt, want dit is een van Raco Ibiza’s specialiteiten.

Mocht je er verblijven dan maak je trouwens gebruik van een private pool doordeweeks, maximaal 30 mensen mogen dan bij Raco Ibiza verblijven. Kinderen zijn helaas niet toegestaan.

Op zondag is dit anders, iedereen is dan welkom, ook gezinnen met kinderen.
Van maandag tot zaterdag is het zwembad en terras van Raco Ibiza geopend van één uur ’s middags tot zes uur ’s avonds. Zondag is dit van twee uur ’s middags tot acht uur ’s avonds.
De zondagen zijn wel erg gezellig met DJ’s, live muziek en leuke thema’s rondom het zwembad en restaurant. Iedereen is uitgenodigd en er wordt een heel feestje van gemaakt!

Je kunt er ook voor kiezen om van de tuin en de bar gebruik te maken.
Zo kun je er dan heerlijk chillen en genieten van de sapjes, versnaperingen en de chill-out muziek aan de bar van Raco Ibiza.

Het is wel noodzakelijk om te reserveren bij Raco Ibiza, dit kan je eenvoudig doen via een mailtje naar info@racoibiza.com of via racoibiza.com/contact

Een verblijf bij Raco Ibiza is trouwens eenvoudig te reserveren via onze Bookingstool op de website!
Een prachtig zomerhuis waar vanalles mogelijk is – Raco Ibiza 2Geef een reactie

OpenWeatherMap requires API Key to work. Get API Key