Openingsdatum nieuwe club Hi Ibiza bekend

Reserve your tickets for the HI Ibiza Opening party online here

Openingsdatum nieuwe club Hi Ibiza bekend – De openingsdatum van de nieuwe club Hi Ibiza (voorheen Space) is bekend. Op zondag 28 mei zal het openingsfeest van Hi Ibiza plaatsvinden. Een dag eerder komt het zusje van Hi, Ushuaia, met een openingsfeest. De feesten in Ushuaia eindigen meestal op 0:00, vanaf dit seizoen kan er aan de overkant van de straat door gefeest worden in Hi Ibiza.

De lineup voor het feest zal later bekend gemaakt worden. Kaarten komen binnenkort beschikbaar op IbizaXXL.com. Meer info over de nieuwe club is te vinden op: HiIbiza.com
Openingsdatum nieuwe club Hi Ibiza bekend

“Hï Ibiza is a new club by Ushuaïa Entertainment located in the heart of Ibiza clubland, Playa d’en Bossa. Opening in summer 2017, this state of the art venue will showcase the most exciting names in electronic music, bringing together serious music lovers to experience a nightlife evolution.”

Reserve your tickets for the HI Ibiza Opening party online here

Openingsdatum nieuwe club Hi Ibiza bekend

Geef een reactie