Space gaat deze zomer opnieuw open als Hi Ibiza

Space gaat deze zomer opnieuw open als Hi Ibiza – De club die bekend stond als Space Ibiza gaat deze zomer opnieuw open als Hi Ibiza. De nieuwe club in Playa d’en Bossa is eigendom van Ushuaïa Entertainment. Ze namen de legendarische club Space na afloop van seizoen 2016 over. HI zal deze zomer het podium worden voor grote namen in de elektronische muziek. Je kan de grote sterren verwachten, maar ook nieuwe talenten.

“Hï Ibiza (Space) is an evolutionary nightclub experience opening in Ibiza this summer 2017.
An ambitious vision devoted to uniting crowds through quality music and positive energy. Hedonists, clubbers, dreamers and party animals welcome. Club with us.”

Bekijk hier onder de aankondiging van Hï Ibiza:Lokatie Space / HI Ibiza op Google Maps:


Geef een reactie