I AM A RICH BITCH – Een geweldige party & een ontmoeting met Fatman Scoop

I AM A RICH BITCH – Een geweldige party & een ontmoeting met Fatman Scoop – Dat we niet vies zijn van een feestje, mocht wel gebleken zijn. Voor menig vette party is Ibiza the place to be bij uitstek.
Alle clubs hebben we inmiddels van binnen en van buiten gezien en Privilege is toch een van de favorieten van Ibiza XXL.
En toen ontdekten we I AM A RICH BITCH!

Een van de weinige reggaetonfeesten
We kunnen de hiphop en reggaeton erg waarderen en vinden het daarom ook een tikkeltje jammer dat er niet meer van dit soort feestjes zijn. Het geniale idee van de urban-pop sensatie Ale Zuber, het Italiaanse brein achter “I’m A Rich Bitch” bracht dit feest dan ook naar Ibiza. Op de meest hippe spots op de wereld is het feest inmiddels gelanceerd, te denken aan Milaan, Miami, London en op Ibiza uiteraard.
Het feest is een smeltkroes van diverse urban muziekstijlen zoals moombahton, r&b, hiphop, reggaeton, trap en alles wat er nog bij te bedenken valt. “Shaking hips” gegarandeerd!
Het is dan ook extra leuk dat dit feest uitgerekend in ’s werelds grootste discotheek plaatsvindt!

I AM A RICH BITCH

Debuut
2016 was het debuut jaar voor I AM A RICH BITCH in de Privilege. Hoogtijd voor Ibiza XXL om hier eens een kijkje te gaan nemen. Doordat we afgelopen jaar aan het eind van het seizoen te gast waren op de party hebben we besloten te wachten tot het nieuwe seizoen om hier een verslag van uit te brengen. Gelukkig zal vanaf juni I AM A RICH BITCH weer gehost worden door de Privilege dus reden te meer om dit verslag te schrijven.

I AM A RICH BITCH

Meet&Greet with the world famous rapper FATMAN SCOOP
De avond dat Ibiza XXL in de Privilege aanwezig was, waren de laatste avonden van het seizoen.
Bekende special guests werden ingevlogen en zo waren Busta Rhymes en de amerikaanse hiphopartiest Fatman Scoop de publiekstrekkers van de avond.
Fatman Scoop, wellicht ken je hem nog wel uit de ’10’s’ met nummers als “Be Faithful” waarmee hij een wereldhit scoorde in 2003. In alle hitlijsten over de wereld was hij in de top tien te vinden. Samenwerkingen met Missy Elliot en Ciara ontstonden en zo volgenden er nog meer tophits. Daarna blijft het een tijdje stil rondom Fatman Scoop.
In 2015 is er een nieuwe samenwerking met ons aller Hardwell en is Fatman te horen in de hit “Don’t Stop The Madness”.
De rapper is vooral bekend om zijn rauwe stemgeluid en zijn allereerste hit.

I AM A RICH BITCH

De avond dat Ibiza XXL te gast was, trad Fatman Scoop op. Ale Zuber, dansers & danseressen maakten voor de hoofdact het feest tot een opzwepend geheel. Fatman Scoop bracht luidkeels zijn ‘Be Faithful’ te horen en ook een Lumidee-achtige versie van I wanna dance with somebody deed het goed. Mensen werden uit het publiek gehaald, de vrouwelijke aanwezigen, waarbij er een interactie op het podium onstond met een soort dancecontest. Superleuk!
Ibiza XXL mocht het spektakel vanaf het podium aanschouwen wat een geweldige ervaring was.
Na het optreden van Fatman Scoop hadden we een ontmoeting met de famous rapper. Een hartelijke persoonlijkheid, hij gaf te kennen dat hij het optreden fenomenaal vond en net zoveel als ons van Ibiza hield en van plan was om er zeker regelmatiger terug te komen. Kortom een leuke gezellige ontmoeting die we niet snel meer zullen vergeten.

Seizoen 2017, I AM A RICH BITCH returns!
Erg verheugd zijn we op het feit dat I AM A RICH BITCH terugkeert naar Ibiza. De party zal wederom plaatsvinden in de Privilege.
Vanaf 2 juni tot 22 september zal wekelijks op vrijdag dit urban dance spektakel plaatsvinden.
Dus houd je wel van een dansje, zitten jouw heupen los, begint je lichaam al te bewegen als je muziek hoort en spreekt dit feest je aan: GO!
Het is weer eens wat anders als al de andere electronic muziekstijlen die Ibiza domineren, veel dansers & danseressen, live shows & en diverse optredens kun je verwachten tijdens I AM A RICH BITCH.
Danny Romero, een Spaanse superster, is op dit moment samen met Ale Zuber een nummer aan het produceren en voor het eerst ooit zullen zij samen te zien zijn in de Privilege tijdens de party!

Online Tickets bestellen voor Privilege Ibiza

Geef een reactie