Veel accomodaties Ibiza 2017 nu al vol geboekt

Veel accomodaties Ibiza 2017 nu al vol geboekt – 80% van de aangeboden toeristische accommodaties op Ibiza voor de eerste week van augustus zijn al bezet, volgens Hundredrooms, een bedrijf dat internationale vergelijkingen doet van appartementen en vakantiewoningen.

Het bedrijf, dat een studie naar de vraag en de bezetting van de toeristische verhuur op het eiland heeft gedaan, zei in een verklaring dat slechts 20% van het aanbod voor die dagen nog vrij is. Hier uit blijkt “de grote populariteit van het eiland voor de zomer van 2017”.

De gemiddelde prijs per nacht in een vakantiehuis of appartement in de hoofdstad is tijdens de eerste week van augustus 271 euro. De verwachting is dat de prijzen verder zullen stijgen nu de bezetting zo hoog is.

Zoek en boek hier online je Ibiza 2017 accommodatie.Booking.com

Geef een reactie