Druipsteengrot Cova de Can Marsa Ibiza

Druipsteengrot Cova de can Marsa Ibiza – Cova de Can Marçà is te vinden in het noorden van het eiland bij de baai Port de Sant Miquel. Dit is op ongeveer 20 km afstand van Eivissa, 25 km van Sant Antonio en 23km vanaf Santa Eularia. De grot ligt in een natuurlijke omgeving met een adembenemend uitzicht over de baai van Port de Sant Miquel. Cova de Can Marçà is een van de belangrijkste toeristische attracties van de Ibiza. Bezoekers kunnen genieten van een 40 minuten durende wandeling in een natuurlijke omgeving special effects van water, licht en geluid. Smokkelaars waren de eersten die de grot te gebruikten om hun goederen te verstoppen. Je kunt de zwarte en rode vlekken die de ingang en uitgang aangeven nog zien zitten op de muren in de grot.

De grot is het hele jaar te bezoeken. Er worden rondleidingen gegeven met uitleg in verschillende talen. Reserveren is niet nodig, je kan een kaartje kopen bij de ingang van de grot.
Druipsteengrot Cova de can Marsa Ibiza, officiele Website: www.covadecanmarsa.com/

Uitzicht op Port de Sant Miquel:


Druipsteengrot Cova de Can Marsa Ibiza

In de grot:


Druipsteengrot Cova de Can Marsa Ibiza

Druipsteengrot Cova de Can Marsa Ibiza

Adres:
Apartado de Correos nº 25
07815 Port de Sant Miguel
Ibiza – Baleares – España
Teléfono (+34) 971 334 776
Fax (+34) 971 334 615

Druipsteengrot Cova de Can Marsa Ibiza op Google Maps:

Geef een reactie