Huur goedkoop een auto op Ibiza

Huur goedkoop een auto op Ibiza – Goedkoop een auto huren op Ibiza voor de zomer van 2017? Huur nu online je auto via IbizaXXL.com. Reserveer nudirect je auto (of scooter) voor je verblijf op Ibiza via ons online boekingsysteem. We werken samen met een lokale autoverhuurder die al sinds 1956 op Ibiza actief is. Wij leveren de auto direct op de luchthaven. Gegarandeerde reservering, geen overboeking. Gratis 24 uurs wegenwachtdienst. Nederlands sprekend personeel. Korting bij online reserveren!
INCLUSIEF: Lokale belastingen, vrije kilometers, CDW-verzekering, passagiers-en diefstal verzekering, pech hulp 24 uur en jonge bestuurders zonder extra kosten.

Huur goedkoop een auto op Ibiza

Klik hier om de voorwaarden te bekijken – Bij vragen, neem contact met ons op
Prijzen opvragen, beschikbaarheid controleren en reserveren doe je via ons boekingssysteem: