Sluiting dreigt voor luchthaven Ibiza door staking

Sluiting dreigt voor luchthaven Ibiza door staking – Situatie vliegveld erg verslechterd na 6 dagen staking schoonmaakpersoneel – Het is een grote bende aan het worden op de luchthaven van Ibiza. Schoonmaakpersoneel van de luchthaven is nu al 6 dagen aan het staken. Grote bergen afval beginnen overal op de luchthaven te ontstaan.


Inmiddels dreigt sluiting van het vliegveld. Een deel van de toiletten is al afgesloten en overal ligt afval en troep. Laten we hopen dat de medewerkers er snel uit komen met AENA.

Zondag werd besloten om door te gaan met de staking, omdat nog steeds niet duidelijk is wanneer het personeel achterstallige uitbetalingen van hun salaris zal ontvangen. De medewerkers gaan niet aan het werk zolang niet zwart op wit staat wanneer de uitbetalingen gedaan worden.

UPDATE 23-05-2017 00:15 : Aena meldt dat de staking zou zijn afgeblazen:

Ibiza Airport op Google Maps:

Geef een reactie