Winactie: Het bohemian gevoel met Esperanza Deseo

Winactie: Het bohemian gevoel met Esperanza Deseo – Pas geleden kwam ik in contact met Sylvia en nu wil ik jullie heel graag kennis laten maken met een geweldig jong bedrijf, waar Sylvia de oprichtster van is.
Met open mond en glinstering in mijn ogen heb ik heel de collectie van het prachtige sieraden & homestyling bedrijf wat Sylvia heeft neergezet bekeken. Wauw, wat een fantastische armbanden en wat een mooie spullen. Hier zou je werkelijk alles van willen hebben.
Echt voor een doorgewinterde Ibiza liefhebber of liefhebster en als je de ‘bohemian lifestyle’ adoreert is Esperanza Deseo een walhalla!
Ook de heren zijn niet onbedeeld bij Esperanza Deseo. Dit is te zien aan de geweldige herencollectie, die ik stiekem als vrouw ook erg mooi vind.
In de webshop van Esperanza Deseo, hier te vinden, is te kust en te keur aan armbanden te vinden in allerlei leuke thema’s.
Maar ben je toe aan wat meer “Ibiza” in je huis neem dan ook zeker een kijkje!

Wat zo mooi is aan Esperanza Deseo is de passie en de liefde die het merk uitstraalt. ik hou van mensen die in elke vezel dat stukje drive en enthousiasme hebben zitten om een merk neer te zetten waar je naartoe getrokken word én waar je gewoonweg iets van zou willen dragen. En dat maakt een merk als dit ook zo bijzonder, want achter dit merk zit Sylvia én een verhaal.

 

HET VERHAAL
Toen ik vroeg of ze mij wilde vertellen hoe haar passie een serieus bedrijf is geworden en hoe dit is begonnen vertelde ze mij dat Esperanza Deseo in de zomer van 2013 is ontstaan. Al vele jaren kwam ze met haar man en haar zoon op Ibiza om te genieten van het eiland. Maar deze zomer was anders, haar gedachten waren tijdens de vakantie constant bij de mindere dingen in het leven. Haar oudste zus Diana was net overleden en beste vriendin Francis had de diagnose borstkanker gekregen. En zo zat Sylvia op Ibiza te denken hoe betrekkelijk het leven werkelijk is en dat ze eigenlijk, toen ze zich afvroeg wat ze het liefst zou willen, samen met haar andere zus en vriendinnen Ibiza wilde verkennen, de mooie dingen van het eiland laten zien. Een wens, een droom: doen wat je werkelijk wilt doen!
Haar droomwens werd om het andere jaar met haar zus en vriendinnen een vakantie naar Ibiza te boeken om het leven te vieren en om te genieten van elkaar. Maar zonder geld geen vakantie, dat wist Sylvia maar al te goed. Thuis bedacht ze een manier om geld te verdienen om de reis te kunnen bekostigen. Maar iets in haar dreef haar een goede richting op, het moest namelijk symbool staan voor vriendschap, wens en hoop. Drie kernwoorden die een heel andere betekenis hebben gekregen in 2013. Thuis stuitte ze op een hangertje met ‘wishbox’ een klein bronzen wensdoosje. Het is de eerste armband die ze is gaan verkopen!
De naam Esperanza Deseo is Spaans voor hoop en wens en de eerste letters van de namen van haar en haar vriendinnen & zus gaf het woord FANS en daar komt dus Esperanza Deseo – handmade by FANS vandaan! Francis, Anita & Angelique, Nathalie en Sylvia.

PASSIE
Het bedrijf is onstaan met een klein kapitaaltje, veel passie en veel liefde en dat waren precies de belangrijkste ingrediënten. Want het bedrijf groeide, gezellige avonden armbanden maken tot het verkopen op Ibiza fairs & aan bekenden. Vrienden, familie, collega’s, een pril begin wat later uit zou groeien tot iets moois. Hun droom werd werkelijkheid, na een jaar hadden ze zoveel ‘liefde & passie’ verkocht dat ze meer dan genoeg kapitaal hadden om de vakantie naar Ibiza mee te bekostigen.
Ze beleefden een geweldige vakantie, de tijd vloog voorbij maar er werd intens genoten. De droomwens was in vervulling gegaan.

Maar thuis ging er nog een andere wens in vervulling, de liefde voor het maken van de sieraden voor het merk. De sieraden werden opgemerkt bij veel winkels en zo is Sylvia na 2 jaar volledig gestopt met haar vaste baan in de Petrochemie. Ze heeft vol kunnen gaan voor haar passie!
Het label kwam er aan te hangen, het merk was compleet. Nu inmiddels 120 verkooppunten verder zijn de armbanden erg populair en helemaal hot!

HET SUCCES & HET HOUDEN VAN HOOP
Voor Sylvia is het duidelijk, zij weet dat haar succes met Esperanza Deseo voortkomt uit het ontstaan en de bedoeling van het maken van de armbanden. Namelijk vriendschap en liefde.
Nog steeds probeert ze goede dingen te doen met haar bedrijf en steunt ze goede doelen op Ibiza, maar het allerbelangrijkste voor haar is de vriendschap met haar vriendinnen. Met alle vriendinnen & Sylvia gaat het goed en met een grote lach en veel positiviteit kijken ze uit naar de toekomst!

Wikkelarmbanden
Een superlief cadeau van Sylvia aan ons waren de wikkelarmbanden. Wat zijn ze mooi… Aan de armbanden zitten mooie bedels met ‘Benirras’ en ‘Es Vedra’ en prijkt Love Ibiza aan onze polsen. Ze zijn heel eenvoudig zelf om te wikkelen en het ziet er heel hip en mooi uit aan je pols. De armbanden zijn gemaakt van gerecycled katoen met bronskleurige en zilveren bedels.
Ook de herenarmband is geweldig. In een army en jeans achtige stof staat deze Tim erg goed, samen met een prachtige bijpassende kralenarmband maakt dit het weer net even anders. Super!
Ik ben verliefd op de kleuren, op de bedels en de bohemian uitstraling van de armbanden. Prachtige kleine tekstjes staan op de bedels die je gedachtem even op het eiland doen wanen. Wij zijn FANS!
Tip: leuk om te krijgen of om cadeau te doen aan iemand of aan jezelf 🙂

Hoe je ze kunt dragen:

WINNEN, WINNEN, WINNEN 3x voor de heren & 3 x voor de dames
Gaat jouw Ibiza hart sneller kloppen van deze mooie armbanden? Wil jij overal het gevoel van Ibiza bij je dragen?
Doe dan mee met de Facebook winactie en post ONDER de winactie jouw mooiste foto van ‘Es Vedra’ en ‘Benirras’
Hoe persoonlijker hoe beter, vertel ons vooral wat deze plekken voor jou betekenen!
Op zondag 4 juni maken we de winnaars bekend. We zullen 3 heren en 3 damesarmbanden verloten, dus heren doe vooral mee!

Webshop: www.esparanzadeseo.nl; – www.facebook.com/esperanza.deseo-bl

Eén gedachte over “Winactie: Het bohemian gevoel met Esperanza Deseo

  • 29 mei 2017 om 13:27
    Permalink

    Wat een prachtig verhaal, uit een een warm en goed hart geboren . Ik hoop dat ze heel veel succes heeft in de jaren die nog komen.

    Beantwoorden

Geef een reactie