Ibiza is voor iedereen: waar je maar wilt en wanneer je maar wilt!

Ibiza is voor iedereen: waar je maar wilt en wanneer je maar wilt! – Het wemelt er van de BN’ers, celebrities uit andere landen, rijke luizen, hippies en alles wat er tussen valt.
Ibiza heeft een aantrekkingskracht op velen en is immer zo populair geweest als nu anno 2017.
Meer Nederlanders als nu heb ik er eigenlijk nog niet gehoord. Het seizoen begint steeds vroeger en eindigt steeds later.
Iedereen wil een ‘stukje’ Ibiza, een weekend, een week, een dag, of meerdere bezoekjes per jaar. Ibiza moet als vaste prik op het vakantielijstje. En wordt Ibiza niet bezocht dan zoeken we in Nederland toch de Ibiza markten op. Fairs zijn er namelijk in overvloed! Maar wat zij de do’s en don’ts?

Ibiza is voor iedereen

“Hoe dompel ik mezelf om in de Ibiza sfeer?”
Door jezelf te zijn vanaf het moment dat het vliegtuig is geland, het eiland heeft echt voor iedereen wat wils. Of je nu jong bent of oud. Verwacht niet teveel en ga heel relaxed op in het leven op Ibiza. Zo maak je Ibiza op je heel eigen manier mee. Lees wat leuke tips en kijk wat je aanspreekt.
Het is niet alleen voor de rich & famous en ook zeker niet alleen voor de hipsters.
Ibiza heeft een mooie natuur en er is zoveel te zien, huur een auto en ga op onderzoek uit. Wat is jouw Ibiza?
Go with your flow en kom er vanzelf achter!

“Hoe omzeil ik alle landgenoten?”
Natuurlijk met een knipoog, maar ik vrees dat dat niet helemaal kan, maar als je niet het gevoel wilt hebben dat je in Scheveningen aan het strand ligt ga dan eens naar de wat minder drukke baaitjes. Lekker rustig en veel meer ‘Ibiza’, je wilt tenslotte wel het gevoel hebben dat je nog in het buitenland bent als je op vakantie gaat.
Wat ook een aanrader is, is om eens in wat andere minder populaire periodes naar Ibiza te gaan.
Zo zijn april en oktober ook mooie maanden op het eiland, het weer is er dan vaak nog aangenaam en niet te warm en zelfs de zee is goed bekwaam om in te gaan. Je zal merken dat er veel meer rust heerst op het eiland en de stranden niet tjokvol liggen.
Veel restaurants en beachclubs zijn vanaf maart al geopend dus reden te meer om gezellige dagen te hebben op het eiland. En extra leuk vaak verblijf je en vlieg je voor een prikkie!

“Wat moeten we nu beslist doen op Ibiza?”
Dat bepaal je lekker helemaal zelf, nogmaals kijk lekker rond op deze website en vind de leukste tips.
Zoek mooie baaitjes uit en stippel een mooie route uit met de auto om de schoonheid van Ibiza te ontdekken.
Houd je van lekker eten? Ibiza barst van de restaurants en eetgelegenheden dus hier kun je werkelijk eindeloos van genieten.
Op zoek naar vette een party? Ook die zijn er gelukkig in overvloed en kun je op deze website ook makkelijk vinden. (en kaartjes voor bemachtigen!)

Geniet van het eiland, want Ibiza is er voor iedereen én van iedereen!
P.s en behandel het eiland met respect, toeristen maken er vaak een hele puinhoop van maar willen we met zijn allen nog lang van een mooi Ibiza genieten zullen we het eiland met liefde moeten behandelen! <3

Geef een reactie