Ibiza’s beauty: Hacienda Na Xamena

Ibiza’s beauty: Hacienda Na Xamena – Hoog, hoog in de rotsen bij San Miguel tussen het groen van de bergen vind je Hacienda Na Xamena.
Een prachtig hotel, verscholen in de natuur op 180 meter boven het zeeniveau, waar er een intense rust heerst en naar zeggen is Hacienda Na Xamena zelfs één van de beste hotels van het eiland.
Sinds 1971 is het hotel een begrip, waarbij je in een stijl van boho & luxury jezelf helemaal in een oase van rust kunt onderdompelen. Ook celebrities zijn gek op deze plek!

Ibiza's beauty: Hacienda Na Xamena

Hacienda Na Xamena heeft 3 verschillende restaurants waar de kwaliteit in een hoog vaandel staat.
In de drie restauarants worden verschillende keukens tot uiting gebracht, zo heb je een mediterraans restaurant, een vegetarisch & aziatisch restaurant én een proeverij gedeelte.

De hotelkamers bieden een fantastisch uitzicht over de kliffen en over zee. Het heerlijke weldoenende water van de spa’s doen je goed. En als je een geweldig ontspannen dag hebt beleefd kun je er zelfs genieten van de zonsondergang. Geweldig!
De spa staat bekend om de hangende watervallen en de massages. Niet alleen voor de gasten van het hotel te boeken maar ook voor iedereen die toe is aan een dagje rust.

Hacienda Na Xamena op Google Maps:

Geef een reactie

OpenWeatherMap requires API Key to work. Get API Key