Top 5 entertainment & live muziek op het eiland

Top 5 entertainment & live muziek op het eiland -I biza staat bol van diverse grote parties en evenementen waar ’s werelds grootste DJ’s hun beats ten gehore brengen.
Wat je veel minder hoort zijn de plekken waar je leuke bands, muzikanten en ander entertainment kunt bezoeken.
Maar het is er zeker wel, Ibiza is voor iedereen en ook voor mensen die niet de die-hard partyhardy zijn bied Ibiza veel muzikaal vermaak. Was je hier nu altijd al op zoek naar of ben je gewoon erg benieuwd hoe je jouw bezoek aan Ibiza muzikaal gevarieerd kunt houden 🙂 Lees dan snel verder!

Top 5 entertainment & live muziek op het eiland

Speciaal voor jullie de top 5 ‘Entertainment & Live muziek op het eiland’

1. Villa Mercedes
In San Antonio aan de haven vind je Villa Mercedes. Wat zo leuk is aan deze plek is dat Villa Mercedes een podium bied aan vermaak, entertainment in de zin van leuke bands, cabaret, flamenco voorstellingen. Noem het maar op en je vind er heel thema gericht leuke optredens. Het bied een gezellige avond!
Villa Mercedes bied een leuk terras, cocktailbar en eetgelegenheid. Alles om jouw avond compleet te maken!

2. XaXa Restaurant
Het pas geopende restaurant van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau in Cala Tarida is op en top verzorgd.
Naast de high-dining experience bied het restaurant tal van thema-avonden. Zo is er elke zondagavond een Moulin Rouge thema en is er elke vrijdagavond een R&B avond, maar ook een Spaanse avond met flamenco danseressen en muziek mag niet ontbreken op het programma.

Top 5 entertainment & live muziek op het eiland

3Teatro Pereyra
In Ibiza-stad vind je het welbekende Teatro Pereyra. Een plek waar locals en toeristen elkaar treffen en genieten van een aangename en toegankelijke ambiance. Een complete uitgaansavond, want in het begin van de avond treden er diverse muzikanten op waarna de tafeltjes op den duur verdwijnen en plaats maken voor de dansvloer waarbij de muzikanten eveneens plaats maken voor een DJ.

4. De oude straatjes van d’alt vila
Hoewel dit niet één plek is, is de oude stad wel het toonbeeld voor straatmuzikanten. Begin je ’s avonds aan je tocht vanaf het marktplein richting d’alt vila dan kom je overal wel muzikanten tegen die voor de terrassen hun muziek ten gehore brengen.
Spontaan vermaak, maar heel leuk als je er van houd en je ’s avonds een hapje gaat eten of een drankje gaat doen op een van de vele terrasjes in Ibiza-stad.

5. Las Dalias
Las Dalias is een van de bekendste hippiemarkten op het eiland. Sinds de jaren 50 een begrip.
In de zomer treden er diverse bands en muzikanten op die zorgen voor een leuke avond in een fijne setting.
De toegang is vaak gratis op de avonden, met uitzonderingen daargelaten, maar van reggae bandjes tot aan gitaristen die hun spaanstalige repetoire aanbieden kun je muzikaal je lol op op de hippiemarkt.
Je vind op de hippiemarkt ook terrasjes en barretjes waar je meteen een lekker verkoelend drankje kunt drinken en een gezellige avond uit hebt. In de zomer is Las Dalias op maandag en dinsdag vaak van 19:00 tot 01:00 uur geopend en op zaterdag tot 20:00 uur! –

Geef een reactie