Wat is jouw Ibiza Love, Peace & Happiness gevoel?

Wat is jouw Ibiza Love, Peace & Happiness gevoel? – Ibiza is een prachtig eiland, alhoewel dat vinden wij. Jaren geleden was het nog niet zo populair als nu en lag er zelfs nog een stuiverige, zanderige weg richting de stad vanaf het vliegveld. Althans, dat kan ik me goed herinneren. Als kind was ik onder de indruk van de travestie winkeltjes in de oude stad, deed Playa d’en Bossa me niets en was het de helft van wat het nu was. Grote beachclubs die je er nu vind waren er niet. Behalve dan de Space, maar die heb ik toen niet van binnen mogen bekijken gezien mijn jeugdige leeftijd.
Nu jaren later, is Ibiza populairder dan ooit. Iedereen moet er naar toe of is er inmiddels op zijn minst al wel 1x geweest.
Vele er van zijn ook nog eens verliefd op Ibiza en er niet van weg te slaan. Hollandser als nu zal Ibiza niet worden.

Dol zijn we op de talloze restaurantjes, strandjes, baaitjes en de sfeer.
Er is geen plek op de wereld waar ik me zo ontzettend thuis voel, het hele jaar kijk ik uit naar de bezoekjes aan ‘mijn’ Ibiza. En gelukkig kan dat voor Ibiza XXL regelmatig. Het is een cadeautje!
Sterker nog, het ultieme happiness gevoel krijg ik thuis al bij de gedachte aan mijn volgende bezoek. Daar kan zelfs het oude vertrouwde ‘home sweet home’ gevoel niet tegenop.

 

Stiekem denk ik dan aan de kleine straatjes van Eivissa, de allermooiste baaien met die heerlijke ongedwongen sfeer die Ibiza rijk is. De restaurants waar je nog laat aan kan schuiven, waarbij de keuken gewoon om 22:00 h nog geopend is of waar men om 01:00 uur ’s nachts nog een paella’tje kan nuttigen.
De Ibicencos die hun eigen levensritme er op na houden waar heel het eiland gemoedelijk in meedraait, de typerende bloemenpracht op het eiland die je overal ziet. De mooiste kleuren die je tegemoet komen en je diep in je hart aan spreken.
Op mijn Havaianas door het zand, met mijn enkels de golven voelen van het immens heldere zeewater. De geur van het eiland..
En de ontspanning die om me heen slaat als een warme knuffel.  De lieve mensen die we er kennen, waar het altijd een warm welkom bij is. Het even niets moeten, van niemand. Ik kan nog wel even doorgaan maar dát geeft mij heel veel gelukscredits in mijn leven!

Met Ibiza XXL proberen we dat ook aan jullie mee te geven. Altijd zijn we druk op zoek naar wat Ibiza telkens nog iets bijzonderder maakt en wat jouw bezoekje aan het eiland kan verrijken. We helpen je waar het kan bij alles wat met je verblijf te maken kan hebben.
Delen graag de leukste tips en aanraders op het eiland en allerlei Ibiza-nieuws. Mét liefde!

Wij zijn benieuwd: Wat is jouw ultieme Ibiza-love-peace&happiness gevoel? 

Eén gedachte over “Wat is jouw Ibiza Love, Peace & Happiness gevoel?

  • 7 juli 2017 om 20:27
    Permalink

    ibizagevoel is voor het eerst in mijn leven geen heimwee hebben maar genieten van mn vakantie. 10 jaar geleden bij toeval op ibiza terecht gekomen. voelde zo vertrouwd en ontspannen. tot op heden minimaal 1x per jaar naar ibiza. buiten het hoogseizoen om. dan krijg je het meest ibiza zoals ik het heb leren kennen.

    Beantwoorden

Geef een reactie