Mojito’s drinken in Ibiza-stad

Mojito’s drinken in Ibiza-stad – Mojito is wat ons betreft een van de lekkerste cocktails die er bestaan. Op een zomerse dag smaakt dit altijd prima of op een zinderende zomeravond een perfect drankje voor op het terras. Afgelopen zomer ontdekten wij per toeval een heel leuk Mojito – barretje, slenterend door de straatjes van Ibiza-stad, en je zou er bijna onopgemerkt voorbij lopen, stond daar ineens een Franse dame die ons vriendelijk vroeg of we het al kenden.
Normaal laten we ons niet zo makkelijk overhalen, dus we sloegen het aanbod om wat te drinken bij het barretje meteen af.

Mojito's drinken in Ibiza-stad
Arte del Mojito – Ibiza-Stad

Tien tellen later waren we alweer omgedraaid toen we tegen elkaar zeiden: “Waren dat nou Mojito’s?!”
Natuurlijk willen wij gezellig komen zitten en een Mojito’tje bestellen!

Mojito's drinken in Ibiza-stad
In een smal steegje vlakbij de haven vind je Arte del Mojito

Mojito’s in Ibiza stad

We kregen een tafeltje in het smalle straatje op nog smallere krukjes en bankjes, waar al veel mensen op het terras zaten.
Stel je niet veel voor van het terras want het is precies een kruk en tafeltje breed maar door het langslopende volk wat door de straatjes kuiert toch leuk ‘mensen kijken’. Het is alles behalve ongezellig, het personeel is erg vriendelijk.
Op krijtbordjes hing heel simplistisch de menukaart van de Mojito’s want zoals de naam Arte del Mojito je al doet vermoeden maken ze er een heel pallet van aan keuzes met verschillende ingrediënten waarin de Mojito zich transformeert in een alleskunner.

Arte del Mojito - het terrasje
Arte del Mojito – het terrasje

Voor het gemak hebben wij de Mojito besteld zoals we hem allemaal kennen, maar je had ook een biervariant, een groene thee variant, passievrucht, aardbei, noem maar op of het stond er wel op.
Per Mojito betaal je € 12,- dat lijkt wat veel ten opzichte van andere tentjes aan de haven waar je voor € 8,- een Mojito kan bestellen maar het is het dubbel en dwars waard. Eentje als daar hebben we nog niet eerder gedronken, veel smaak, voldoende alcohol en een leuk plekje om te zitten. Kortom: prima, het smaakt naar meer!

Mocht je zelf in Ibiza-stad rondslenteren en in een van de steegjes vlakbij de haven zijn, neem dan zeker de moeite om hier even een drankje te drinken! Je komt zeker terug!
Official Facebook page: Klik hier voor de Facebook page van Arte del mojito

Arte del Mojito op Google Maps:

arte del mojito visitekaartje

Geef een reactie