Openingsweekenden Ushuaïa 2018

Met het laatste party-seizoen nog fris in ons geheugen en een onvergetelijke Closing staat het volgende bruisende Ibiza seizoen alweer voor de deur.
Na een lange winterslaap kondigen de grotere clubs de eerste feesten alweer aan en voorzichtig begint het bij menig partybezoeker alweer te kriebelen.

Misschien wel de bekendste beachclub van Ibiza, Ushuaïa, kondigt hun eerste feesten alweer aan die over minder dan 3 maanden plaats zullen vinden. Hiermee trappen ze officiëel de zomer af met misschien wel de meest gewaardeerde partyconcept van Ushuaïa: ANTS

Dit fenomenale ‘Ushuaïa’ feest is niet meer weg te denken op Ibiza met zinderende deep-house en underground techno beats en de betere DJ’s die het eiland kent.
Met een Double Weekend Takeover gaat het spreekwoordelijke dak van Ushuaïa af, al zal je dit niet te letterlijk moeten nemen want Ushuaïa is een van de mooiste Open Air Clubs!
Vanaf 14:00 uur gaan de deuren open en ben je welkom om tot de nacht te dansen en op te gaan in de partysfeer van Ushuaïa.
Voor wie het niet kent, het showonderdeel zal uitmuntend zijn met acrobaten, lasershows, flame blowers.
Probeer wel in het gedeelte tussen de mainstage en de pool-area te staan om dit spektakel van dichtbij mee te maken!

Dus samengevat; op twee data, twee verschillende line-ups en het ideale moment bij uitstek om het seizoen af te trappen en jouw Ibiza zomer te laten beginnen. Ushuaïa staat bekend om de grootse openingsfeesten dus eat your heart out!

Lineup 19 mei 2018:
Andrea Oliva “Official”
Apollonia
Dublin Music
DJ Steve Lawler
Nic Fanciulli
Paco Osuna
UNER

Lineup 26 mei 2018:
Richie Hawtin
Adam Beyer
Maya Jane Coles
Andrea Oliva “Official”
Hito
Francisco Allendes

Tickets kopen? 
Hier zullen we later een link plaatsen om je te kunnen voorzien van je party-tickets!
Deze zijn op dit moment nog niet in voorverkoop.

Geef een reactie