Pintxa Festival 2018 in San Antonio

Het is Pintxa Festival!
Een van de eerste (food)festivals dit jaar is natuurlijk het Pintxa Festival in San Antonio welke voor de tiende keer gehouden wordt. Een jubileum dus voor dit culinaire festival op Ibiza!
En de absolute tip om te bezoeken als je in het voorjaar naar Ibiza gaat.

Vanaf donderdag 22 februari tot donderdag 29 maart 2018 zal het Pintxa Festival de donderdagavonden smakelijker, gezelliger en culinairder maken met een heuse culinaire tour door San Antonio waarbij je de heerlijkste pinxtos kan proeven.
Uitgebreid met een smaakvol tapas- en drankarrangement worden de donderdagavonden gevierd met familie en vrienden in diverse restaurants en etablissements.

De prijzen zijn eveneens leuk, want voor € 2,50 heb je al een lekker drankje mét pintxo.
Ook de tapas zijn er verkrijgbaar voor € 4,50 met een drankje erbij.
Elke donderdagavond hebben de restaurants een selectie aan maaltijden die ‘meedoen’ met het Pintxa Festival en welke je dus kunt kiezen. Er doen 25 restaurants mee in San Antonio welke allemaal hetzelfde tarief hanteren en een eigen hartige, zoete of vegetarische selectie aan gerechtjes aanbieden. Houd overigens het minitreintje goed in de gaten tussen 20:00 en 24:00 uur want deze rijd je naar alle hotspots die meedoen met het Pintxa Festival.

Absolute aanrader is restaurant Hostal la Torre, waarbij je gratis er nog een geweldig uitzicht bij krijgt over zee. Zeker de moeite waard om tijdens het festival te bezoeken!

En houd je van iets meer ‘bite’ dan kun je gaan voor de ‘mini’ schotels: de caprinchos.
Het zijn de specialiteiten en de wat uitgebreidere gastronomie die je voor € 6,50 kunt bestellen in de restaurants, vraag hier naar in de restaurants dan kunnen ze je precies vertellen wat bij hun op de kaart staat. Overigens zit hier ook weer een lekker drankje bij!

Houd overigens het minitreintje goed in de gaten tussen 20:00 en 24:00 uur want deze rijd je naar alle hotspots die meedoen met het Pintxa Festival.

Wil jij graag het Pintxa Festival gaan bezoeken en een overzicht aan alle restaurants + specialiteiten die je kunt krijgen op het festival? Klik dan hier voor de brochure

Geef een reactie