Bar-Bistro Can Jesper in Figueretas

Sinds afgelopen winter is Bar-Bistro Can Jesper geopend. Voor eigenaar Jesper komt hiermee een droom uit.
Hij besloot afgelopen winter de Bar-Bistro te openen en zo is dit een nieuwe aanwinst in Figueretas.
Jesper is al wel een bekend gezicht in Figueretas o.a. van Mar y Playa en Gastrobar Figueretas.
Afgelopen paasdagen bezocht Ibiza XXL Can Jesper de nieuwe horeca hotspot in de badplaats tussen Playa d’en Bossa en Ibiza-stad.

 

Specialiteiten van het huis
Naast een diversiteit van vele speciaal bieren die je bij Can Jesper kunt drinken is het een absolute aanrader om de tournedos of de super club sandwich te proberen en de verschillende internationale tapas gerechten op de kaart.

Ook lunchen bij Can Jesper
Omdat Can Jesper vanaf 12:00 uur ’s middags is geopend is het een fijne spot om ook eens langs te gaan voor een lunch. Met uitzicht op het strand en de zee kun je buiten op het terras vaak ook een plekje vinden, en anders op het open binnen terras of gewoon gezellig aan de bar. Can Jesper is ook makkelijk bereikbaar vanaf het strand van Figueretas, doordat het aan de boulevard is gelegen.
Op de lunchkaart staan ook broodjes pulled pork, maar ook kroketten met brood en salades zijn niet weg te denken van de menukaart.
Reserveren kan, maar hoeft niet. Alle gerechten en dranken kunnen meegenomen worden dus dat is extra handig als je op het strand je lunch wilt nuttigen!
Om de vraag ‘cuanto cuesta?’ te beantwoorden, ter indicatie is een bocata (broodje) rond de € 4 en een super club sandwich € 9, salades variërend van € 7,50-12,50.

 

Patatas Bravas bij Can Jesper

Verwachtingen voor het zomerseizoen 2018
We vroegen wat Jesper zijn verwachtingen zijn voor seizoen 2018, hij is hier zelf heel enthousiast over en heeft er heel veel zin in.
Door zijn ligging en zijn gastenbestand beloofd het een gezellige aanloop te zijn van klanten en daardoor is er altijd wel gezelligheid te vinden. Can Jesper is voor ieder wat wils en voor ieder budget.
Je kan het zo gek niet maken én easy to find & hard to leave! En zoals hij zelf zegt, Can Jesper is een eetcafé/bar met het karakter van een restaurant. Zeker de moeite waard om dit te proberen!

Pollo Satay bij Can Jesper

Pintxos avonden
Op vrijdagavonden vinden er pintxos avonden plaats in Can Jesper. Alle ‘inside’ info per week is te vinden op de Facebookpagina van Can Jesper.
Pintxos zijn kleine Spaanse hapjes/porties die begeleid worden met een drankje. Super gezellig dus en ideaal voor de bourgondiërs onder ons.

Info:
– Geopend elke dag van de week van 12:00 uur tot laat (max 03:00 uur)
– Te vinden op 30 meter vanaf het strand/boulevard van Figueretas, volg de weg omhoog vanaf het strand naast restaurant Principe/Diva.
– Sportwedstrijden zijn te zien via groot scherm!

Geef een reactie