Children of the 80s in het Hard Rock Hotel Ibiza

Vanaf vrijdag 1 juni tot 28 september vind de gehele zomer van 2018 het spektakel ‘Children of the 80s’ plaats in het Hard Rock Hotel in Ibiza (Playa d’en Bossa).

Haal je neonkleuren maar voor de dag, trek je beste 80’s outfit maar aan want tijdens dit fenomenale feestje dans je de hele avond op de leukste muziek uit de jaren tachtig.
Een prettige feel-good party die je even terug neemt naar vroegere tijden.

Jezelf verkleden is niet verplicht maar wel een must natuurlijk, je zal niet de enige zijn die de dresscode serieus neemt deze avond(en) en laten we wel zijn, het is natuurlijk helemaal in stijl van Children of the 80’s!

 

Foto: Hard Rock Hotel Ibiza

De line-up is tot op heden nog niet bekend voor alle avonden, vorige jaren zagen we diverse beroemde artiesten uit de 80’s en 90’s voorbij komen die de sfeer kwamen opzwepen in het Hard Rock Hotel.
De Vengaboys uit Nederland bijvoorbeeld, maar ook Corona, Snap!, Crystal Waters, Soul II Soul, Barbara Tucker, Alice DJ en vele anderen betraden het podium.
Het is dus nog even spannend wat de line-up zal zijn, maar zo gauw als bekend zullen we dat in dit artikel vermelden.
Tevens staan alle data van Children of the 80s vermeld in onze Ibiza XXL Party & Festiviteiten Agenda 2018

De prijs is leuk, want voor slechts € 20 per ticket ben jij onderdeel van deze geweldige avond waarbij je tot in de vroege uurtjes kunt dansen!
Voor tickets kun je hier terecht, bestel ze alvast hier, print ze uit of sla ze op en ga geheel onbezorgd jouw Ibiza trip tegemoet!

Info:
Het evenement begint om 19:00 uur tot middernacht.
Het Hard Rock Hotel is te vinden naast Ushuaïa in Playa den Bossa, taxistandplaatsen zijn tegenover het Hard Rock Hotel zodat je het evenement ook makkelijk per taxi kunt bereiken.

Children of the 80s – Hard Rock Hotel Ibiza

Geef een reactie