Kingsday op Ibiza 2018

Al vele jaren op een rij presenteren we de ‘line-up’ voor Koningsdag.
Hollandser kan het niet worden, maar we doen ons best om voor jullie alle festiviteiten en activiteiten die te maken hebben met de verjaardag van onze Willy goed in kaart te brengen.
Zo kun je compleet in het oranje, al dan niet met tweedehans prullaria ook op Ibiza terecht voor heuse vrijmarkten en oranje feesten.

‘Groots’ Koningsdag bij Tanit Beach Ibiza
Hoewel onze koning op 27 april zijn verjaardag viert, vieren ze bij Tanit Beach Ibiza Koningsdag op 28 april 2018. Om verwarring te voorkomen vermelden we het hierbij nogmaals.
Dit jaarlijks terugkerende oranje evenement is een groot succes.

Met een heuse vrijmarkt in het Vondelpark – het groene stuk tussen Tanit en Nassau – wordt de dag gezellig begonnen. Bied hier je spulletjes maar te koop aan!

Vanaf de middag loopt de dag over in een super gezellig feest, hierbij mag een DJ, een lekkere lunch maar ook bitterballen en frikandellen uit de frituur niet ontbreken, welke gefrituurd worden in de DJ booth!
Toegang is gratis, wel dien je voor de vrijmarkt te reserveren.
Hiervoor kun je Bas bellen op +31652594435

Foto: The Ibizan

Opening/Koningsdag bij Can Jesper
Jesper maakt er dubbel feest van, want voor zowel Koningsdag kun je bij hem terecht maar ook zijn zaak wordt officieel geopend voor het zomerseizoen met zijn Opening Party op 27 april!
Can Jesper is een gezellige bistro/bar aan het strand van Figueretas.

Voorlopig zijn er nog geen nieuwe evenementen bekend gemaakt, deze zullen spoedig volgen.
Wij adviseren daarom het adres van deze pagina op te slaan, omdat bij updates deze z.s.m zullen verschijnen en worden toegevoegd aan de pagina.

Geef een reactie