Aubergine, een restaurant met passie voor eten

Bij een bezoekje aan Aubergine Ibiza is het alsof je een schilderachtig heiligdom van Ibiza binnenstapt. Aubergine is onderdeel van de Atzáro Group en met zorg ingericht en bedacht. Bij Aubergine eet je gezond en écht eten, producten die met passie bereid zijn en dat proef je!

Restaurant-tips-ibiza

Het weelderige, met wijnranken bedekte zomerterras ligt in een charmante finca aan de weg van Santa Gertrudis naar San Miguel en wordt omgeven door moestuinen en mooie natuur. De stijlvolle ruimte bevat het biologische restaurant, een winkel en een kunstgalerie met een ronddraaiende tentoonstelling van de meest productieve beeldend kunstenaars van het eiland.

Restaurant-Aubergine

Leuk voor ‘mét kinderen naar Ibiza
De veelgestelde vraag op Ibiza XXL: waar kan ik met mijn kinderen naartoe op Ibiza?, naar Aubergine is het antwoord!

Lekker dollen over de speelplaats en zelfs onze huisdieren zijn welkom bij Aubergine. Dus gaat je viervoeter mee, kom dan met een gerust hart naar dit restaurant. Tijdens de zomer vult een wisseling van jazz en chill out acts de sfeer met softe muziek op dinsdagen en donderdagen.

Avondmarkt
De avondmarkt op zondag toont producten die zijn gemaakt op Ibiza en daarbuiten. Je kan hier praktisch de hele dag jezelf wel vermaken en verblijven en je te goed doen aan alles wat Aubergine je bied.

Ibiza-sunday-aubergine

Het seizoensgebonden menu bestaat van dag tot dag en bevat luxe salades (met groenten die in de tuin worden geplukt), sharing food, hoofdgerechten en kindermaaltijden. Wijn is biologisch en water wordt ter plekke gezuiverd via een hi-tech osmose-systeem. Ook vegans en vegetariërs kunnen hier hun hart ophalen want de keuze is gevarieerd en er wordt ontzettend goed meegedacht!

Het hele jaar door geopend
Aubergine Ibiza is het hele jaar geopend en heeft een gezellige binnenruimte die lekker warm wordt gehouden met een open haard voor koudere avonden, winterdagen en privéfeesten.

Geef een reactie