Beso Beach Ibiza, beach-bar vibes

Beso Beach Ibiza, beach-bar vibes!

Al het oude wat je verlaat maakt plaats voor iets nieuws, zo gaat dit ook met de beachclubs die Ibiza rijk is.  En na bijna 40 seizoenen zit het er op voor Guarana op Salinas, Ibiza. De meest westelijk gelegen beachclub aan het populaire Salinas strand heeft plaatsgemaakt voor nieuw vers bloed die nu het langgerekte strand opsiert, in een heerlijk Mediterraan jasje welteverstaan. 
In de zomer van 2018 opent de nieuwe beachclub op Salinas: Beso Beach Ibiza

beso-beach-ibiza

Een plek waar je de beachbar-vibes van krijgt, een plek waar de meeste mensen van dromen bij het plannen van een heerlijke mediterraanse vakantie.. Dat is Beso Beach aan Ses Salines! 

Deze gloednieuwe hotspot is sinds 2018 aan het strand van Platje de ses Salines te vinden aan de meest westelijke kant van het strand, vlak voorbij Hostal Mar y Sal.
Het is de vierde locatie van Beso Beach, welke al te vinden is in Sitges, Tulum, Formentera en nu dus ook op Ibiza. Als je het ons vraagt een pure aanwinst voor Salinas en zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. 

tenderservice-ibiza-beso-beach

Tenderservice

Tip: Wil je gebruik maken van de tenderservice naar je boot gebruik dan VHF CHANNEL 76! .

Lekker lunchen & dineren en relaxen op het strand

Heerlijk vertoeven met een zacht briesje en relaxte loungemuziek die het tempo bepaald terwijl de zon in de zee ondergaat… Het met palmbladen omzoomde dak, natuurlijke materialen en een onbezorgd gevoel geven de plaats een rustieke charme.
Maak gebruik van de beach service en de heerlijke ligbedjes of schuif aan voor een heerlijke lunch of diner!

De chef-koks van Beso Beach bieden het beste van de Mediterrane en Baskische keuken waar je je vingers bij aflikt.

beso-beach

Eerlijk eten, pure keuken

Gebaseerd op de traditionele Baskische en mediterrane gastronomie, werken de chef-koks met grondstoffen van de hoogste kwaliteit, op zoek naar de meest pure smaak. Eerlijk eten zonder toevoegingen en samen met de beste grondstoffen krijgt de perfecte mix van smaken uit de Baskische en Mediterrane keuken.

Beso Experience

Open your mind, accept and love yourself and dance. The protagonist is you so enjoy and we follow the rhythm.

beso-beach-lunch

'Beso Beach Cenas'

Iedere vrijdag- en zaterdag avond vanaf 20:00 uur kun je genieten van een overheerlijk diner bij Beso Beach na zonsondergang op de zogenoemde Beso Beach Cenas.
Je dient daarbij wel te reserveren!

Dagelijks is Beso Beach tot half 12 geopend en de beste ‘night’ spot op Salinas

Routebeschrijving en kaart

Geef een reactie