Acrobosc Adventure Park

Een avontuurlijke belevenis op Ibiza

In een prachtig pijnbomenbos op slechts 100 meter van het strand van Cala Pada bevindt zich het outdoor-adventure park Acrobosc. Het park is gelegen tussen Santa Eularia en Es Cana en een aanrader voor jong & oud!

ibiza-xxl-acrobosc-park-ibiza

Op drie geweldige circuits die ingedeeld zijn op leeftijd en lengte wordt je uitgedaagd op je vaardigheden en het houden van balans op de parcours.
Negenendertig platforms tussen 2 en 6 meter hoog, 49 obstakels en 20 zip-lijnen van 4 tot 65 meter lang en trampolines garanderen je 2 tot 2 1/2 uur plezier en een flinke dosis adrenaline.

Veiligheid boven alles
Uitgedost in een veiligheidheidsvest zullen de instructeurs je eerst een training geven en dan is het aan jou om je tempo te bepalen terwijl je balanceert over strakke touwen, over netten loopt die in de lucht hangen, altijd veilig verbonden met een veiligheidskabel. 
Let wel op dat als je onder de 18 jaar bent je vergezeld moet zijn van een volwassene. 

DE VERSCHILLENDE CIRCUITOPTIES ZIJN:

Voor kinderen:
Groen circuit: voor kinderen van 3 – 5 jaar:
8 uitdagingen en 4 zip-dia’s

Blauw circuit: voor kinderen van 6 – 10 jaar:
2 tot 3 m hoogte: minimale hoogte-eis met opgeheven armen 1.50 m: 20 uitdagingen + 8 ritssluitingen. Ong. twee uur. Onder de 8-jarigen moeten met een volwassene zijn.

Voor volwassenen en kinderen van 11 – 18 jaar:
Rood circuit 3 tot 6m hoogte: minimale hoogte-eis met opgeheven armen 1.70m: 20 uitdagingen + 5 zip-dia’s. Ong. twee uur. Jonger dan 12 jaar moet bij een volwassene zijn.

Dus ben je toe aan een alternatieve dag op Ibiza, bezoek dan eens Acrobosc Park en daag jezelf en anderen uit voor een 2,5 uur durende activiteit waarvan de adrenaline door je lichaam zal gieren. Alleen voor durfal en stoere waaghalzen! 

Het park is geopend van 31 maart tot 31 oktober 2018 van 14:00 uur tot zonsondergang, op maandagen gesloten, in de weekenden vanaf 10:00 uur geopend tot zonsondergang. 

Prijzen varieren per route van € 15 tot € 30 

Routebeschrijving & kaart

Geef een reactie