Bredase bruiloft op Ibiza: ‘Niet alles ging volgens plan, maar dat past bij ons’

Ze werden spontaan verliefd op het Spaanse eiland en waren er snel over uit: wij gaan trouwen op Ibiza. Suzanne uit Rijsbergen en John uit Tuinzigt trouwden nog maar twee maandjes geleden. Het stel – dat samen in de Haagse Beemden woont – blikt terug samen met indebuurt Breda. Gefeliciteerd tortelduifjes!

“We waren samen op vakantie geweest naar Ibiza en waren daar zó volmaakt gelukkig! Toen John me ten huwelijk had gevraagd – tijdens een groot evenement voor KIKA in onze sportschool – was de keuze zo gemaakt. Ibiza is een plek die bij ons past: relaxed, kleurrijk en niet strak in pak. De dingen gaan er zoals ze gaan, er heerst een hippiesfeer en je ziet er de prachtigste natuur en baaien. Kortom: een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.”

Zo waren ze er toch een beetje bij

Op 26 mei was het zover: in Santa Eulària gaven John en Suzanne elkaar het jawoord. “We hebben daar een mooi groot huis gehuurd en hielden de ceremonie in de tuin, samen met veertien gasten uit Breda en omstreken. Het was prachtig, maar ook erg emotioneel.” De vader en het broertje van Suzanne zijn overleden, waardoor haar moeder haar moest weggeven. Met ma aan de arm, en in de andere hand grote foto’s van haar broer en vader, is ze naar het altaar gelopen.

Bruiloft Ibiza
Foto: Suzanne Korebrits-Pruijssers

Openingsdans? We stonden gezellig te kletsen!

Vlak voor de ceremonie werd het dochtertje van Suzanne ziek en moest overgeven, de bruid kon nog nét achteruit springen. De ceremonie moest eventjes worden uitgesteld, zodat het meisje weer een beetje kon opknappen. “Niet alles ging volgens plan, maar dat hoeft ook niet. Het past bij ons om te roeien met de riemen die we hebben. De openingsdans kwam er niet van omdat we gezellig stonden te kletsen en ook de speeches waren per ongeluk de nacht van tevoren al gegeven onder het genot van wat wijntjes.”

Bruiloft Ibiza
Foto: Suzanne Korebrits-Pruijssers

“Begin juni hebben we in onze tuin nog een afterparty gegeven voor de mensen die erbij waren tijdens de vrijgezellenfeesten. Superleuk, al die mensen weer bij elkaar in onze tuin!”

Bron: Indebuurt Breda

Geef een reactie