Drie unieke events bij Cova Santa deze zomer

De organisatoren van Acid Sundays (Heart) en WooMoon (Cova Santa) slaan hun handen ineen en presenteren maar liefst 3 unieke events die bij Cova Santa gehouden zullen worden in augustus.

Storytellers-Ibiza

Als een sprookje zo mooi zal het zijn, je zintuigen zullen op scherp staan met oogstrelende sensaties van kunst en uitvoeringen gesynchroniseerd met de muziek. Je zal worden meegesleept door de DJ’s in een wereld van artistieke verbeelding. Er zullen area’s zijn die niet alleen muzikaal je zintuigen prikkelen maar ook indrukwekkende, denkbeeldige universums laten zien die je het verhaal vertellen van zonsopgang tot zonsondergang: STORYTELLERS.

 

 

Storytellers Ibiza
Storytellers zal 1 augustus Cova Santa overnemen voor hoofdstuk 1 van het verhaal “Dancing into Dreamland” met hoofdpersonen: Art Department, Martin Buttrich, Osunlade, Satori en nog veel meer artiesten en verrassingen die worden aangekondigd.

Het volgende verhaal komt uit het noorden op 8 augustus, waar op deze dag van het jaar de zon nooit ondergaat….
elrow en Absolut present Midsommar, in samenwerking met Storytellers Ibiza die de spirit en de kracht van de langste dag van het jaar genaamd MIDSOMMAR voor één keer zal overnemen één dag en één nacht alleen deze zomer op Ibiza…
Een viering van liefde en vruchtbaarheid, dansen & spelletjes, theater & muziek, eten & drinken, zomerbloemenpracht en krachtige dromen. De line – up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het verhaal “Dancing into Dreamland” gaat daarna verder voor hoofdstuk II op 14 augustus voor een speciale samenwerking met Pyramid, het nieuwe feest wat elke maandag in Amnesia plaatsvindt, met Ricardo Villalobos en een zeer speciale gast (die ook op Pyramid draait op 13 augustus) evenals Damian Lazarus en nog veel meer artiesten en verrassingen die nog worden aangekondigd.
Na uitverkochte evenementen in Tulum en Barcelona, ​​blijft Storytellers een meeslepende ervaring door de creaties die gemaakt worden met muziek, performing, technologie en verbeeldingskracht die gecombineerd worden. Uniek in zijn soort!

Een prachtige ‘tribe’ van ‘givers’ verwelkomt je bij “Dance into Dreamland” en versiert je met Gifts, liefde en spirituele regenboogverf. Ze nodigen je uit om te dansen, te communiceren, te spelen en jezelf opnieuw te ontdekken, barrières te doorbreken en de energie door de hele ervaring heen te verbinden, betoverend met hun magische charisma en ondeugende karakter.

covasanta-stortytellers-ibiza

De missie van Storytellers is deels geïnspireerd op de originele en exclusieve privéfeesten die het artistieke team van Storytellers de afgelopen jaren op Ibiza organiseert. Het doel is om het publiek zich thuis te laten voelen.
Een odyssee met talloze acts, tientallen personages, performances en themaruimtes voor het publiek om een ​​uniek en spannend verhaal te beleven in de eerste persoon.

You’ll be invited!

Geef een reactie