In JULI naar Ibiza

Naar Ibiza op vakantie in Juli

Het is juli, de eerste echte zomermaand van Ibiza is aangebroken. Met de (school)vakanties in aantocht begeven we ons binnenkort allemaal weer naar het zuidelijkste eilandje van de Balearen. 
Maar wat is er zoal te doen in juli?
Ibiza XXL zocht het voor jou uit! 

Tropische temperaturen


De weersverwachtingen op Ibiza zijn subtropisch te noemen. Elke dag zon en voorlopig volgens de voorspellingen geen druppel neerslag. 
Bescherm je dus goed tegen de zon, drink voldoende water en zoek beschutte plekken op. Zo voorkom je een zonnesteek en dat is wel zo fijn als je op vakantie bent. 
Mocht je van plan zijn een dagje er op uit te trekken, neem dan ook altijd voldoende water mee! 
Het komt meer dan eens voor dat je spontaan ineens een stukje wilt gaan wandelen op mooie plekjes die je ontdekt en dan is het echt onmisbaar om voldoende vocht bij je te hebben!

Zoek verkoeling op of aan het water

Met deze temperaturen is het heerlijk om verkoeling te zoeken op of aan het water. Dat kan zijn door een van de mooie baaien te bezoeken en te gaan vertoeven, maar ook door het huren van een boot. Met groot vaarbewijs mag je deze helemaal zelf besturen en zonder groot vaarbewijs kost dit met een schipper € 150 bovenop de huurprijs. Je beleeft een heerlijke privé dag naar Es Vedra, naar de mooiste baaien van Ibiza of naar Formentera.

Informeer bij Ibiza XXL naar de mogelijkheden.

zeiltocht-formentera-ibiza

Nog meer waterpret

Wil je deze weken of op last-minute basis nog een geweldige zeiltocht regelen tijdens jouw verblijf, schroom dan niet om ons even te contacten. Wij regelen voor jou een geweldige dag op het water, niet verplicht in grote gezelschappen maar ook individueel of kleinere aantallen personen kunnen mee. Dat maakt het extra makkelijk om deze experience eens aan jouw to-do-lijstje toe te voegen. 
Heerlijk verkoelend én onvergetelijk!

Mail voor deze zeiltrips naar info@ibizaxxl.com

Agenda: events, feesten & meer

De agenda voor juli is weer bijgewerk en alle events, feestjes en leuke happenings staan er weer up to date in. 
Weet je dus niet wat je wilt gaan doen tijdens jouw verblijf kijk dan in een oogopslag in onze agenda. 
De agenda kan je tevens op je bureaublad opslaan van je smartphone of tablet zodat je ook op Ibiza dit overzicht bij de hand hebt!

P.s tevens vind je hier een overzicht van alle marktjes! Superhandig!

KLIK HIER VOOR DE AGENDA

One day Yoga Sailing Retreat in Juli

Vaak zijn de retreats die je op Ibiza tegenkomt buiten het seizoen, het hoogseizoen staat veelal bekend om de massa, de drukte en het rumoerige karakter van Ibiza deze maanden. Maar niets is minder waar. Op 13 juli kun jij je opgeven voor een Yoga Sailing Trip naar Formentera. 

Relaxing, calming & zen, zo breng jij de dag door en dat met oogstrelend bezoek aan Formentera waar de yoga op het strand gegeven zal worden.

Je hoeft geen ervaren yogi te zijn, géén ervaring tot heel veel ervaring: iedereen is welkom en het is heel erg laagdrempelig. 

Kom volledig tot rust op deze fantastische Ibiza Experience die je op Ibiza XXL kunt boeken.

Kortom genoeg te doen en te beleven op Ibiza in juli, mocht je graag iets geregeld hebben of een unieke Ibiza Experience willen beleven dan horen wij het graag!

 

Een fijne vakantie!

Geef een reactie