Nightlife: Nieuwe feesten in Ushuaïa

Nightlife: Nieuwe feesten in Ushuaïa

Ushuaïa is een van de wereldberoemde (beach)clubs van Ibiza. Veel partygangers die naar Ibiza op vakantie gaan zullen het eiland niet verlaten zonder een bezoekje aan de fenomenale open-air club die de meest spectaculaire feesten organiseert. Wereldberoemde DJ’s hebben hier hun intrede gedaan en gezorgd voor ‘nights to remember’ met hun optredens. 

Openingsfeesten

Het seizoen is al weer een paar maanden bezig en de meeste openingsfeesten zijn dan ook al geweest. 
Zo opende de twee Vlaamse DJ’s Dimitri Vegas & Like Mike afgelopen juni ‘hun’ Tomorrowland party “Garden of Madness”. Inmiddels een van de favorieten en meest druk bezochte feesten van Ushuaïa. 

Tomorrowland-ibiza-ushuaia
garden-of-madness-ibiza
Het gehele seizoen elke dinsdagavond "Garden of Madness"

Martin Garrix

Op 5 juli 2018 maakte Martin Garrix zijn return naar Ushuaïa, hij geeft deze zomer 9 shows op Ibiza in de populaire beachclub. Martin Garrix staat garant voor een geweldig feest, hij weet het publiek op te zwepen met zijn beats en de show om zijn muziek heen is ‘amazeballs’. De DJ/producer is 9 weken op rij, tot 30 augustus elke donderdag, te vinden in Ushuaïa met een geheel eigen party. 

martin-garrix-ibiza

Opening Party Kygo

Vanaf 15 juli is Kygo iedere zondag resident in Ushuaïa. 
De tropical house van de bekende DJ uit Noorwegen is een groot succes in Ushuaïa en daarom ook een terugkerend concept voor de open-air club.
Voor het derde seizoen is hij terug voor een geweldige zondag-invulling, waarbij hij 8 gigs zal doen tot 2 september 2018.
Diverse bekende namen zullen te gast zijn in de shows zoals Don Diablo, Jonas Blue, Sam Feldt, Klingande en Benni Benassi. 

 

Elrow in Ushuaïa

Voor het eerst in de geschiedenis van Ushuaïa komt Amnesia’s Elrow naar de club voor 2 open-air feesten.
Elrow is een van de meest ‘gigantische’ en kleurrijkste feesten van Ibiza waarbij je geheel meegesleept word in de wereld van confetti en ‘ buitenproportionele’ spektakels. Je ziet de opblaasbeesten, confettikanonnen, theater en gekkigheid om je oren vliegen bij Elrow. Een party die je echt niet mag missen dus!
Elke zaterdag is Elrow in Amnesia te vinden, maar nu dus voor twee uitstapjes in Ushuauïa. 
Wij verwachten wel dat de twee parties in Ushuaïa uitverkocht zullen raken, dus wil je hierbij zijn: Grab your tickets now!

De feesten vinden plaats op 18 juli en 22 augustus 2018!

Elrow Ushuaïa

Snel en eenvoudig tickets kopen op Ibiza XXL

Vooraf tickets kopen: niets handiger als goed voorbereid op vakantie en zeker aan te raden bij de ‘hardlopers’ onder de feesten. Zo mis jij jouw favoriete party op het eiland niet en geheel eenvoudig print je je e-tickets uit voor een geweldige avond en nacht op Ibiza in een van de wereldberoemde clubs. 

Op Ibiza XXL kun je jouw clubtickets kopen, wij verzekeren je ‘nights to remember’ op IBIZA!

Klik hier om jouw clubtickets te kopen

Geef een reactie