ALDI opent eerste vestiging op IBIZA

Een heleboel shop-nieuws te melden deze week, want ook supermarktketen ALDI komt naar het Spaanse eiland.
Dit betekent voor ALDI hun eerste vestiging op het eiland, de winkel zal op 5 april openen.

De opening van de ALDI zal deel uitmaken van de uitbreiding van de supermarktketen op de Balearen.
Op Mallorca zijn namelijk al 8 vestigingen te vinden van de budgetsupermarkt.

ibiza-xxl-aldi

 

 

Op Ibiza zijn veel mensen al bekend met de LIDL op het eiland, welke een groot favoriet is om voordelig je vakantie-inkopen in te slaan. Nu het aanbod uitgebreid wordt zal het voor het toerisme ook aantrekkelijker zijn en is de keuze ruimer.
Deze nieuwe vestiging, gelegen aan de Avenida San Josep de sa Talaia, 13-15, opent zijn deuren op 5 april. Het zal 22 banen opleveren, heeft een oppervlakte van 1.200 m2 en heeft 102 parkeerplaatsen.

In de supermarkt op Ibiza kunnen klanten meer dan 2500 producten vinden met alles wat nodig is om een ​​complete aankoop te doen: verse, verpakte, regionale producten en meer dan 200 biologische producten.

De openingstijden zijn van maandag tot zaterdag, van 09.00 tot 21.30 uur.
De opening zal feestelijk zijn met proeverijen dus schroom niet om 5 april even langs deze spiksplinternieuwe vestiging te gaan.

ALDI is een van de belangrijkste voedselketens en supermarkten ter wereld. De oorsprong is Duits en er zijn bijna 5.000 winkels verspreid over 9 landen. De toetreding tot de Spaanse markt vond plaats in 2012 en heeft momenteel meer dan 290 vestigingen.

Geef een reactie