Nederland steeds meer verliefd op Ibiza

Eindhoven, 19 maart 2019

 

Dat Nederland verliefd is op Ibiza, wisten wij al. Meer Nederland is steeds meer verliefd op Ibiza: in 2018 steeg het aantal bezoekers uit ons land met maar liefst 10% ten opzichte van 2017. Een flinke toename dus, waardoor we gestegen zijn naar de 7e plek van landen die Ibiza graag bezoeken, met ruim 365.000 mensen. De top 3 is ongewijzigd: 1) Verenigd Koninkrijk 2) Spanje en 3) Italië. Dat Ibiza nog steeds populair is blijkt uit de grote interesse voor alles met wat het eiland te maken heeft. Zo zal aankomend weekeinde de 5e jubileumeditie van de IBIZA Xperience Fair plaatsvinden in Eindhoven. Dit event is inmiddels de grootste, overdekte Ibiza style hippiemarkt van Europa!

 

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart vindt in Beursgebouw Eindhoven alweer de vijfde editie plaats van de succesvolle IBIZA Xperience Fair. De enige fair die het allerbeste van het Ibizagevoel naar Nederland brengt. Kom shoppen, relaxen onder de olijven in de Ibiza Summer Garden of laat je informeren over een persoonlijke reis op dit fantastische eiland!

 

Na eerdere succesvolle edities in Amsterdam en Eindhoven komt de fair dit jaar terug naar Eindhoven om het hippie eiland in het Nederlandse zonnetje te zetten. De IBIZA Xperience Fair is een perfecte mix van een mode-, lifestyle- en vakantiebeurs. Een ware beleving. Geheel in Ibiza-stijl word je verwelkomt en kun je je laten inspireren door alles dat Ibiza te bieden heeft. Of je komt voor het inrichten van je woning of voor een typische Ibiza jurk, hier ben je op de juiste plek! Er zijn verder ook diverse barretjes en terrassen met heerlijke hapjes en drankjes, verschillende plekjes waar je tot rust kunt komen, maar ook kun je helemaal losgaan wat betreft shoppen. Verder is er de hele dag live muziek van de beste dj’s uit Ibiza en Nederland. Spread the word, leg je Ibiza-outfit alvast klaar en kom gezellig met je vriendinnen over de fair struinen!

 

Bekijk hier de impressies van eerdere edities: www.ibizaxperience.eu/fair

 

Win 5 dagen compleet verzorgd naar Ibiza!

Bestel nu je tickets en maak kans op heel veel schitterende prijzen zoals shoptegoed, kleding en vele, andere, leuke producten! De hoofdprijs dit jaar: 5 dagen compleet verzorg naar Ibiza, inclusief vliegtickets, luxe villa, huurauto, zeiltocht en een retreat. Iedereen met een Ticketpoint ticket doet automatisch mee. Je ticketnummer is namelijk je lotnummer. Prijzen: www.ibizaxperience.eu/prijzen

 

Openingstijden: Zaterdag 23 maart 12:00 – 20:00 uur en zondag 24 maart 11:00 – 18:00 uur

 

Ticketverkoop: www.ticketpoint.nl/ibiza-xperience-fair

Online: €10,50. Aan de deur: €15,00

Kinderen 5-12: €5,50. Aan de deur €10,00

Kinderen 0-5: gratis entree. Honden welkom.

 

Geef een reactie