Nieuwe YouTube aflevering voor Beste Zangers vanaf Ibiza

Aankomende maand april zal er weer een nieuwe aflevering van het bekende programma Beste Zangers worden opgenomen vanaf Ibiza. Ditmaal betreft het een speciale YouTube aflevering van het programma.
Vorig jaar won zangeres Davina Michelle in het programma met het nummer Duurt Te Lang waarmee ze een superhit scoorde.

Onder de zes geselecteerde artiesten die mee mogen doen aan deze editie zit onder meer Lateesha Buitenkamp. Zij is een van de uitverkorenen die mee mag naar het Spaanse eiland. Buiten dat ze student is scoorde zij heel hoog in een YouTube wedstrijd met het nummer van John Lennon ‘Imagine’.
Naast Lateesha zullen ook de zussen Lotte en Desi Schuiling meedoen met het programma, op 13 april zullen zij naar Ibiza vliegen voor het programma en op 15 april weer huiswaarts keren na de opnames.
De dames zijn uiteraard superblij en verrast dat ze mogen deelnemen en richting Ibiza zullen vertrekken, over het hoe en wat en welke nummers ze mogen gaan zingen weten ze verder nog niets daar laten ze zich voor verrassen door het programma zelf. Wel zal het programma een pilot zijn onder leiding zijn van Glen Faria de schrijver van de hit Duurt Te Lang

 

beste-zangers-ibiza
Midden: Glen Faria (Bron: Avrotros)

Natuurlijk doen er niet alleen dames mee aan het programma en zal Bram Houg uit Goes ook deelnemen aan het programma
De redactie was erg onder de indruk van zijn ingezonden nummer Come With Me. Bram Houg was in 2017 deelnemer aan The Voice of Holland. Hij werd uitgeschakeld in de Knockouts, de laatste ronde vóór de liveshows. Sindsdien werkte hij, naast zijn baan in Amsterdam, verder aan zijn muzikale carrière. Tot nu toe bracht hij twee singles uit: Live In The Light en Write The Unwritten.

We wensen de deelnemers veel succes en kijken natuurlijk uit naar de YouTube aflevering van Beste Zangers.

Geef een reactie