Amante Beach Club – Stijlvol en bijzonder

Amante Beach Club – Stijlvol en bijzonder – Een geslaagd uitstapje is er een naar Amante Beach Club!
Zet dit dan ook zeker op je lijstje van ‘things to do’ als je op Ibiza bent.


Amante Beach Club

Een heerlijk dagje kun je er relaxen op heerlijke bedjes aan het strand met werkelijk een prachtig uitzicht over de Sol d’en Serra baai. De club ligt wat afgelegen bij Santa Eularia en Cala Llonga.
Amante Beach Club bevind zich op een cliff en het uitzicht en de beleving is fenomenaal.
Je kunt er lekker lunchen of dineren. Het menu is mediterraans, healthy en stijlvol. Perfect om je een dagje in de watten te laten leggen.

Buiten het heerlijke eten en een dagje relaxen kun je er ook terecht voor de heerlijkste cocktails die zo’n dagje helemaal afmaken.


Amante Beach Club

De omgeving van de cliff, het vallen van de schemer onder het genot van het uitzicht maken de avond tot een belevenis.
Dit is dan ook een perfect begin van een Movie Night, want jawel bij Amante heb je een buiten bioscoop. Op de zogeheten ‘bean bags’ kun je lekker liggen en relaxen en desgewenst onder een dekentje kun je genieten van een film. Popcorn en een glaasje wijn zijn inbegrepen. Met prachtige rotsen op de achtergrond en het geluid van de zee is Amante de meest sfeervolle open-air bioscoop ter wereld, een avondje cosy film kijken onder de sterren.

In de zomer van 2015 waren deze Movie Nights wekelijks op dinsdag. Reserveren is wel gewenst om verzekerd te zijn van een plaats.


Amante Beach Club

Ben je geen avondmens maar ben je in de ochtend wel actief genoeg dan kun je bij Amante ook deelnemen aan een ontbijt & yoga sessie. De omgeving zorgt voor een inspirerende yoga belevenis welke drie keer per week word gegeven door Ruth.
Ruth is een Hatha yoga lerares die al 9 jaar lesgeeft en de yogasessies leid.
Of je nu veel of weinig ervaring hebt, bij Ruth kan je altijd deelnemen aan de les. Ze spreekt spaans en engels dus de lessen zijn erg laagdrempelig.

Amante Beach Club

Na de yogales is er tijd om te ontbijten met heerlijke vers geperste sapjes, vers fruit, biologische yoghurt, eieren, ontbijtgranen en gedroogd fruit en vers gebakken broodjes.
Een perfecte start van een ontspannen dag.

De yogasessie mét ontbijt kun je voor € 25,- boeken en geven je weer een extra Ibiza experience!

Lokatie op Google Maps: