Bambuddha

Bambuddha Ibiza
Bambuddha Ibiza

Op veler aanraden wilden wij Bambuddha Ibiza zelf wel eens meemaken.
Bambuddha Ibiza is een apart en bijzonder restaurant in de buurt van Santa Eulalia.

Mocht je zelf aankomende vakantie een Bambuddha experience willen meemaken dan is het een aanrader om thuis al een reservering te doen, Bambuddha is zeer geliefd en populair en zodoende al snel volgeboekt.
Wij hebben dan thuis onze tafel ook al gereserveerd voor een mooie avond in het restaurant.

We hebben de taxi genomen vanaf Ibiza Stad naar het restaurant, na enkele doorgaande wegen genomen te hebben kwamen we dan op soort landweggetje terecht. Ergens achter het riet verscheen daar een mooie opgang met grind, uiteraard werden wij voor de ingang afgezet maar kom je met je huurauto dan is er ook nog een extra service nl. valid parking.

De sfeer is prachtig bij Bambuddha
De sfeer is prachtig bij Bambuddha

Het is echt prachtig, je kijkt je ogen uit als je voor het restaurant staat. Wat mooi allemaal!
Zoveel sfeer, het doet oosters aan en het heeft iets spiritueels over zich waardoor het een unieke beleving is.

De bar in het restaurant is erg mooi, de avond begint eigenlijk hier waar je eerst op je gemak een drankje gaat bestellen.
We krijgen na ons drankje een tafel toegewezen die werkelijk prachtig is opgemaakt, je krijgt meteen het gevoel van thuisvoelen in het restaurant en een vaste ober helpt je aan tafel en geeft je optimale service en zijn erg vriendelijk.

De keuken is Mediterraans maar bevat ook een Aziatische inslag, waardoor de gerechten bijzonder zijn en zeer smaakvol.
Het eten is wat smaak betreft echt geweldig en alles is als een kunstwerkje opgemaakt. De service is er top, je voelt je echt bijzonder op een avond als deze het is dan ook niet zomaar een avond uit eten maar een hele beleving die je meemaakt en een avond krijgt om nooit te vergeten.
Je merkt dat er overal goed over na is gedacht om de beleving en de sfeer zo optimaal mogelijk voor de klanten te maken en dat is fijn.
Zo smaakvol als de Oosterse gerechtjes zijn bij Bambuddha hebben wij ze nog niet eerder meegemaakt, fantastisch.

De weg naar de toiletten is ook uitzonderlijk, want je word wellicht even afgeleid door alle tekeningen en verbeeldingen uit de Kamasutra die te zien zijn onderweg.

Bambuddha Ibiza
Onderweg naar de toiletten zie je mooie sofa’s om te loungen en opvallende wandtekeningen

Bambuddha Ibiza

 
Het restaurant is prachtig ingericht, je kan uren naar alles kijken. Zo mooi, je waant je even op Bali.

Het restaurant heeft een filosofie, het logo van Bambuddha bevat 3 Buddha’s die staan voor tolerantie, vrijheid en respect. Een man, een vrouw en een transsexueel die de diversiteit van seksualiteit laten zien. De kleuren die gebruikt zijn in het logo staan voor de hoeveelheid aan spiritualiteit.
Ze zitten aan de bar, en bespreken de mogelijke wegen in het leven in onze individuele worstelingen naar liefde en vrede. Ze zijn aan het mediteren bij het Witte Licht van Bewustzijn en mediteren voor de Buddha in ons die ieder van ons ooit was toen we geboren waren en we weer kunnen zijn.

Bambudhha Ibiza

De Bambuddha is geopend van 19.30 uur tot 01.00 uur, het restaurantgedeelte. De bar is open tot 03.00 uur waar je de heerlijkste Oosterse cocktails drinkt na een perfecte avond dineren. Voorheen heette het restaurant Bambuddha Grove

Bambuddha Ibiza

Officiele website: Bambuddha.com
Adres en kaart: