Café de Hoeck

Café de Hoeck in Figueretas

In Figueretas, onder de rook van Ibiza-stad is dit oergezellige bruin café te vinden. 
Al jaren een begrip op Ibiza en een vaste prik onder vele Nederlanders, Belgen maar ook andere nationaliteiten, die je er ook tegen het lijf loopt.
De onderneming is in goede handen van John en Manuela die inmiddels drie jaar eigenaar zijn van dit mooie café. 
Ben je op zoek naar het ‘gevoel van thuis’ op Ibiza, twijfel dan niet en kom naar café de Hoeck!

Een gezellig cafe!

Het café heeft een klein maar gezellig terras buiten waar je prima kunt zitten. Binnen in het café is het knus, wat zorgt voor een hartelijke, gezellige sfeer. 
Door de intieme opstelling van het café raak je er al snel aan de praat met andere Nederlanders, Belgen en zelfs met Spanjaarden waar het café inmiddels ook bekend bij is. Op deze manier kun je er prettig socializen als je daar behoefte aan hebt, maar even goed genieten van de lekkere hapjes en broodjes met een koud drankje!

Café de Hoeck heeft zijn strepen door de jaren heen verdiend waardoor er veel trouwe (stam)gasten komen en mensen vaak jaar in jaar uit terugkomen naar café de Hoeck bij een bezoek aan Ibiza. . 
In het café is het altijd gezellig, zijn de mensen altijd in voor een praatje en voor je het weet is het een avond die doorgaat tot in de late uurtjes!

Ken je café de Hoeck nog niet? Voeg het bezoekje dan snel toe aan jouw bucketlist!

John & Manuela - Café de Hoeck
John & Manuela - Café de Hoeck

Sport & Sangria

Regelmatig staat het grote scherm aan in Café de Hoeck voor een uitzending van sportwedstrijden. Dit varieert van voetbal tot Formule 1, regelmatig gaat het café vroeger dan de normale openingstijd (17:00 uur) open om de gasten al vroeg te kunnen laten genieten van middagwedstrijden. Dus sport kijken doe je eveneens in Café de Hoeck.

John maakt de lekkerste sangria voor je klaar terwijl Manuela zorgt voor de inwendige mens en je voorziet van heerlijke broodjes Hete Kip of een dagschotel. Maar ook de Hollandse hapjes zoals bitterballen, een broodje frikandel of een kleine maaltijd zijn verkrijgbaar bij Café de Hoeck!

De gerechten van Manuela zijn meestal van Surinaamse, Indische of Caraïbische invloed, welke echt uitstekend smaken!
Wij kunnen het weten, want we gaan regelmatig bij Manuela eten, dus laat je verrassen door een van de heerlijke gerechten van Manuela. Een absolute aanrader!

Openingstijden:
Heel het jaar door geopend. In de winterperiode alléén in het weekend geopend.
In het zomerseizoen van dinsdag tot zondag geopend, maandag gesloten.
Openingstijden zijn van 17:00 uur tot 01:00 uur in het zomerseizoen.

Routebeschrijving & kaart