Catamaran Cruise

Catamaran Cruise

Welkom aan boord van de maxim catamaran! 
De maxim is een catamaran van het merk Lagoon. De 12,80 meter is van alle comfort voorzien. Dit model catamaran is viervoudig award winnaar 2017 categorie beste Multihull. Deze fantastische boot plus de luxe arrangementen maakt dit de meest geweldige accommodatie voor jou, je gezin, vrienden, familie of zakenrelaties.

catamaran-ibiza-ibizaxxl
Eindeloze mogelijkheden

De catamaran is geschikt voor maximaal 12 personen en biedt voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten van de salon, het zonnedek, de trampoline en de ruime cockpit. 

De mogelijkheden met de catamaran zijn eindeloos, verschillende dagtochten maar ook Sunset tours behoren tot de optie. Heb je zelf een goed idee waarbij je gebruik wilt maken van de catamaran laat het ons vooral even weten om te kijken wat tot de mogelijkheden behoort.

De opties zijn op basis van all inclusive, BYO, Bed and Breakfast. Van een dagdeel tot een lang weekend of een gehele week.

De catamaran zal voor anker gaan in kristalheldere baaitjes waar het fantastisch snorkelen is. Of van een prachtige zonsondergang genieten of juist het feestgedruis opzoeken.
Een kok aan boord, paella eten op het strand, sushi bij de Blue Marlin, alles behoort tot de mogelijkheden.
Aan boord zijn er twee hutten met tweepersoonsbedden met ieder een eigen badkamer tot uw beschikking.

Met een klein gezelschap, twee stellen of uw gezin, genieten van de bijzondere sfeer die Ibiza zo bijzonder maakt.  

Ben jij op zoek naar een dag vol luxe, comfort of wil je graag overnachten op deze fantastische catamaran?Informeer gerust naar de mogelijkheden via Ibiza XXL

 

Catamaran-ibiza
Catamaran Ibiza XXL

Een luxe experience op Ibiza