Een heerlijke dag zeilen naar Formentera

Zeilend naar Formentera

Niets heerlijker dan een ontspannen dag op het water. Ibiza is omringd met water en the place to be bij uitstek om eens te gaan genieten van een heerlijk stukje varen. En waar kun je nu beter naartoe varen dan naar Formentera.
Het geliefde zusje van Ibiza, met haar kristalheldere water wat intens turquoise is en je je ogen op zich al mee uitkijkt is het ook een prachtige beleving om hier zeilend naartoe te gaan. 
Lekker luieren op de boot, voldoende ruimte om heerlijk in de zon te vertoeven, de vrijheid van het zeilen.. daarna lekker zwemmen, lunchen, snorkelen, vissen én misschien spot je ook nog wel de vrolijke dolfijnenvriendjes onderweg. Een geweldige dag!

zeiltocht-formentera-ibiza

Een fijne tijd op het eiland beleven, dat is wat we willen als we op Ibiza zijn.
Juist daarom is Ibiza XXL altijd op zoek naar leuke “to do’s”op het eiland om jouw verblijf net wat specialer te maken. Een onvergetelijke dag bezorgen aan Ibiza liefhebbers hoort hier ook bij. 
Via Ibiza XXL is het mogelijk om een zeiltrip te boeken naar Formentera, het mooie is dat je hier niet verplicht – zoals bij andere opties wel het geval is – hoeft te zorgen voor een gezelschap om aan boord te kunnen en af te varen.
Ben je dus alleen-reizend of als koppel op het eiland op vakantie dan kun je eveneens genieten en meegaan met deze zeil-dagtrip. 
Maar ben je juist wel met groepen of grotere gezelschappen en willen jullie met elkaar genieten van een complete dag uit op het water dan is het ook een optie om tegen een relatief laag tarief de zeilboot privé af te huren. 

 

Dag indeling:

  • 10:55 uur ophalen en aan boord van het zeilschip

  • 11:00 uur afvaren naar Formentera

  • rond 13:00 uur op Formentera

  • 15:30 uur terugzeilen naar Ibiza

  • omstreeks 17:00 uur terug op Ibiza

Aan boord is er gedurende de gehele dag inclusief gebruik van drank (frisdranken & alcoholisch) en een lunch aan boord. Het is overigens wel mogelijk aan wal te lunchen op Formentera, dit graag wel vooraf reserveren!
Ook is er voldoende ruimte om te snorkelen, te zwemmen, te zonnen en te relaxen, aan wal te gaan en te vissen eventueel. 
Snorkelsets zijn aanwezig!

Een dagje mee zeilen met Ibiza XXL Our Ibiza Experience!