Elements Ibiza

Elements Ibiza

Beach Club Elements Ibiza is gelegen aan Cala Benirras in het noorden van Ibiza.
Deze gezellige beach club is een absolute aanrader bij een bezoekje aan Benirras of gewoon om een fijne spot te hebben om te lunchen in het noorden.

Hier is Elements te vinden:Iedereen die hier komt voelt zich stiekem een klein beetje hippie, het haalt de hippie in jou wel naar boven dat weten we zeker.
Vanaf het restaurant/beachclub heb je overigens een prachtig uitzicht over het strand en de baai. Sowieso is Benirras een prachtige plek, maar hier vóel je het echt.
De hele sfeer, ambiance en de gelegenheid bij elkaar opgeteld maken je bezoek onvergetelijk!
Van de vroege ochtend tot de late uurtjes kun je bij Elements terecht, wel fijn om te weten als je een keer besluit hier een bezoekje aan te brengen. In het winterseizoen is Elements gesloten, de exacte opening op moment van schrijven is niet bekend wel is Elements het hele zomerseizoen geopend.

Elements heeft het allemaal, je hebt ’s morgens zelfs yogaklassen bij zodat je je dag heerlijk ontspannen kunt beginnen. met versgeperste sapjes en het gebruik van eigenlijk allerlei biologische en locale/organische producten word de inwendige mens hier in de watten gelegd.
En trouwens met een beetje mazzel is de masseuse er op tijd zodat je je ook nog kan laten masseren in deze ontspannen omgeving, daarnaast is er een leuke shop met boho fashion en badkleding.

Geregeld zijn er ’s avonds ook nog feestjes bij Elements maar overdag is dit dus een fijne spot om te lunchen en te dineren of om een cocktail te drinken. Gedurende de dag gaat het over van yoga naar lunch, naar cocktails in de middag en over naar een DJ ’s avonds.
Een way of life bijna!

 

Over het algemeen staat de menukaart bol van de Mediterraanse gerechtjes, maar zoals we al aangaven kun je hier ook bij de sapbar terecht voor een detox smoothie of een verse sap en voor tal van andere faciliteiten zit je hier wel goed. Vervelen is er niet bij!
Op het terras is het meubilair over het algemeen niet spiksplinternieuw maar juist gerecycled, old fashioned. Het hoort bij Elements! Verwacht dus geen hoogglans witte tafels en spierwitte loungebanken maar een beetje het kneuterige en dat is juist zo leuk. Lekker eigentijds, tussen de bomen, met veel hout, gebladderde verf en een mooie entourage. Typisch Ibiza eigenlijk als we het zo opsommen.

Op zondag is het hier wel razend druk omdat je dan de trommelaren hebt die het zondagsritueel doen op Benirras tijdens de zonsondergang. Ben je er een beetje op tijd bij kun je hier wel een mooi plekje vinden, waarbij reserveren echt geen overbodige luxe is.
Houd hier dus wel even rekening mee als je komt, dat het op zondag wel eens wat anders kan zijn als op een normale doordeweekse dag.
Parkeren kan in de nabije omgeving en is goed te doen, ook geld hier voor zondag dat het wel eens verraderlijk druk kan zijn en dit een stuk meer moeite kost.