es Xiringuito

IbizaXXL.com es Xiringuito Ibiza
www.esxiringuitoibiza.com

es Xiringuito, te vinden aan de promenade van Figueretas, is een ‘beach bar’ waar je overdag kun lunchen of een lekker drankje kunt drinken met uitzicht over de zee.
’s Avonds na het diner is het gezellig om hier even een afzakkertje te doen op het terras of na een mooie stranddag een verfrissend drankje te drinken.

De sfeer bij Es Xiringuito doet denken aan een relaxed Caraïbisch tafereeltje, palmbomen op het terras de wind van zee die je doet afkoelen van een zonovergoten dag onder het genot van een vers cocktailtje om vervolgens weer verder het nachtleven van Ibiza in te gaan.

Es Xiringuito is centraal gelegen en makkelijk te herkennen aan de enorme groene heg om het terras met de typische rietgedekte parasolletjes.

’s Avonds is er regelmatig muzikaal entertainment met een DJ die alternatieve, funky of reggae achtergrondmuziek draait.
Het publiek zijn veel locals, maar ook toeristen van naastgelegen hotels en appartementen weten Es Xiringuito te vinden.

Es Xiringuito heeft ook een eenvoudige menukaart waar je overdag en ’s avonds een hapje kunt eten voor een redelijke prijs.
De cocktail kaart bevat een tiental cocktails die voor € 7,- te bestellen zijn, verse ingrediënten en een goedgekeurde smaak!

Enjoy!

Lokatie en Kaart: