Het ultieme Ibiza gevoel

Het ultieme Ibiza gevoel – Ibiza heeft vele gezichten, prachtige baaitjes, mooie strandjes, mooie natuur en een verscheidenheid aan mensen. Ibiza kent rust maar ook een bruisend uitgaansleven. Ibiza heeft haar eigen stijl.

Het ultieme Ibiza gevoel
Cala Saladeta

Niet voor niets dat Ibiza een verslaving kan zijn. Het heeft een magische aantrekkingkracht, dat kun je voelen en dat weet je van binnen. Als Ibiza in je hart zit dan ga je er naar terug en dan weet het je telkens weer te vinden.
Dwaal je soms niet af als je in Nederland weer druk aan het werk bent? En beland je zomaar weer in een mooie herinnering aan je geliefde eiland. Ja, dan ben je in gedachten even terug en even beleef je het allemaal weer.
Maar wat is nou dat ultieme Ibiza gevoel?
Dat verschilt natuurlijk, gezinnen met kinderen vinden het vaak heerlijk om in ondiepe baaitjes te vertoeven. Twintigers en dertigers (maar ook veertigers, vijftigers, zestigers etc.) zoeken vaak het uitgaansleven op, niet altijd, want Ibiza is zo veel meer.
Een auto’tje huren en het eiland verkennen, we hebben het allemaal wel gedaan en dan ontdekken we de vele schoonheden die het eiland rijk is.
Het ultieme Ibiza gevoel is dus persoonlijk en voor iedereen anders, maar altijd mooi.

Ibiza, liefde & respect
Ibiza, liefde & respect

Mijn ultieme Ibiza gevoel is terugkomen op het eiland, het gevoel waar je naar uitkeek word op dat moment bevestigd. Het voelt altijd lekker om te landen en voet te zetten op Ibiziaanse bodem. Eigenlijk is dat het ultieme Ibiza gevoel al, je komt als het ware weer thuis, de sfeer is er meteen lekker en je vakantie kan beginnen. Ook dit gaat weer fantastisch worden.

Een mopperende buschauffeur op het vliegveld, het maak niet uit dat mag, die arme man zit de hele dag al op je te wachten om je naar je accommodatie te brengen. Of anders de lange rij voor de huurauto-balie, het maakt niet uit we zijn op Ibiza en we kunnen wachten.
De tijd gaat even een stukje minder snel, even geen haast even geen moeten. Het moet-syndroom bestaat hier niet meer, we zijn los en we zijn op het eiland! We gaan nu op standje relax en dan… dan begin het pas!
Van de excentriek opgemaakte travestieten en dragqueens, botox, miljonairs, bont geklede hippies, vriendelijke mensen, jonge mensen, oude mensen, spirituele types, yogaleraren, dikdoeners, BN’ers, celebs, clubbers en hipsters, goedgeklede vrouwen, goedgeklede heren, tachtig jarige casanova’s met veel te jonge te mooie dames aan hun zijde en de bohemians.. it’s all Ibiza!
Alles gaat hand in hand samen met harmonie, respect en liefde. Dan voel je de vibe van het eiland.
Op Ibiza leer je altijd nieuwe, interessante mensen kennen. Mensen die als het goed is net als jij Ibiza koesteren en dat verbind je al automatisch met elkaar.
Misschien is dat wel het ultieme Ibiza gevoel, iets wat je in Nederland niet zo of op een heel andere manier hebt, maar Ibiza heeft het wel. De mengelmoes aan mensen, de gezelligheid en het peace, love & happiness gevoel!
Op Ibiza voel je je thuis!
Eigenlijk niet te omschrijven als je jezelf hier niet in herkent.. Verliefd op Ibiza!

passion ibiza