IbizaXXL – Wie zijn wij

IbizaXXL – Wie zijn wij

Hola amigos van Ibiza XXL,

In 2015 hebben wij besloten om een Nederlands Ibiza platform op te zetten met alle ins en outs over het eiland, om zo onze bezoekers te informeren over alles wat met Ibiza te maken heeft, maar ook om jullie te informeren over betrouwbare accommodaties en diensten én alle hotspots die je niet mag missen op Ibiza. Maar ook om bruggen en links te slaan tussen bedrijven op Ibiza of bedrijven in Nederland die graag iets aan onze bezoekers willen aanbieden en zo het aanbod compleet kunnen maken. Een platform over Ibiza dat staat voor vernieuwing, verbinding & Ibiza als grote passie.

Je kunt wel zeggen dat dit bedrijf is ontstaan uit een passie voor Ibiza en dat de liefde voor het eiland er voor gezorgd heeft dat we dit tot een succes kunnen maken, elke dag weer!
Met duizenden bezoekers zijn wij erg blij dat we zo op de vraag in konden spelen en onze bezoekers het antwoord kunnen vinden.

Wij hebben Ibiza leren kennen en in ons hart gesloten en komen heel regelmatig op het eiland om het magische Ibiza gevoel te behouden.
Daar geven we jou uiteraard graag iets van mee en we hopen ook dat je hier veel info kan vinden voor je Ibiza vakantie of gewoon over het eiland, te helpen bij het vinden van een ultiem uniek verblijf, je een bijzondere zorgeloze dag te bezorgen met onze connecties op het eiland die jou het meer dan naar je zin maken die dag, maar ook als je vragen hebt of iets niet kan vinden horen wij dit graag.

Uiteraard blijft de site continu in ontwikkeling – veel plezier op de website en neem dus gerust contact met ons op op als je vragen hebt!

Abrazo,

Natalie
Tim

Ibiza XXL

(contact)