IbizaXXL – Wie zijn wij

IbizaXXL – Wie zijn wij

Hola amigos van Ibiza XXL,

In 2015 heb ik besloten om een Nederlands Ibiza platform op te zetten met alle ins en outs over het eiland, om zo onze bezoekers te informeren over alles wat met Ibiza te maken heeft, maar ook om jullie te informeren over betrouwbare accommodaties en diensten én alle hotspots die je niet mag missen op Ibiza. Maar ook om bruggen en links te slaan tussen bedrijven op Ibiza of bedrijven in Nederland die graag iets aan onze bezoekers willen aanbieden en zo het aanbod compleet kunnen maken. Een platform over Ibiza dat staat voor vernieuwing, verbinding & Ibiza als grote passie.

Je kunt wel zeggen dat dit bedrijf is ontstaan uit een passie voor Ibiza en dat de liefde voor het eiland er voor gezorgd heeft dat ik dit tot een succes kunnen maken, elke dag weer!
Met duizenden bezoekers ben ik erg blij dat ik zo op de vraag in kon spelen en de bezoekers het antwoord kunnen vinden.

Ik heb Ibiza leren kennen en in het hart gesloten en kom heel regelmatig op het eiland om het magische Ibiza gevoel te behouden.
Daar geef ik jou uiteraard graag iets van mee en ik hoop ook dat je hier veel info kan vinden voor je Ibiza vakantie of gewoon over het eiland, te helpen bij het vinden van een ultiem uniek verblijf, je een bijzondere zorgeloze dag te bezorgen met onze connecties op het eiland die jou het meer dan naar je zin maken die dag, maar ook als je vragen hebt of iets niet kan vinden horen wij dit graag.

Uiteraard blijft de site continu in ontwikkeling – veel plezier op de website en neem dus gerust contact met mij op op als je vragen hebt!

Abrazo,

Natalie

Ibiza XXL

(contact)