IbizaXXL – Wie zijn wij

IbizaXXL - Wie zijn wij
IbizaXXL – Wie zijn wij

Hola amigos van Ibiza XXL,

Hierbij zullen we ons even voorstellen. Wij zijn Tim en Natalie – oprichters van IBIZA XXL – twee vaste ‘Ibiza gangers’.
In 2015 hebben wij besloten om een Nederlands Ibiza platform op te zetten met alle ins en outs over het eiland, om zo onze bezoekers te informeren over alles wat met Ibiza te maken heeft, maar ook om jullie te informeren over betrouwbare accommodaties en diensten én alle hotspots die je niet mag missen op Ibiza. Maar ook om bruggen en links te slaan tussen bedrijven op Ibiza of bedrijven in Nederland die graag iets aan onze bezoekers willen aanbieden en zo het aanbod compleet kunnen maken. Een platform over Ibiza dat staat voor vernieuwing, verbinding & Ibiza als grote passie.

Wij richten ons op Ibiza ‘in Nederland’ maar ook daarbuiten, bezoeken regelmatig meerdere keren per jaar het eiland en zetten onszelf in om een zo compleet mogelijk platform te realiseren. En natuurlijk om zelf altijd met Ibiza bezig te kunnen zijn 🙂
Je kunt wel zeggen dat dit bedrijf is ontstaan uit een passie voor Ibiza en dat de liefde voor het eiland er voor gezorgd heeft dat we dit tot een succes kunnen maken, elke dag weer!
Met duizenden bezoekers zijn wij erg blij dat we zo op de vraag in konden spelen en onze bezoekers het antwoord kunnen vinden.

Wij hebben Ibiza leren kennen en in ons hart gesloten en komen heel regelmatig op het eiland om het magische Ibiza gevoel te behouden.
Daar geven we jou uiteraard graag iets van mee en we hopen ook dat je hier veel info kan vinden voor je Ibiza vakantie of gewoon over het eiland, maar ook als je vragen hebt of iets niet kan vinden horen wij dit graag. We zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen!

Uiteraard blijft de site continu in ontwikkeling – veel plezier op de website en neem dus gerust contact met ons op op als je vragen hebt!

Abrazo,

Tim en Natalie
(contact)
IbizaXXL - Tim en Natalie