Partnership


PARTNERSHIP MET IBIZA XXL

Ibiza XXL is een jong, fris, innovatief & professioneel bedrijf die zich richt op alles wat Ibiza te bieden heeft binnen en buiten Nederland.
Graag werken wij samen met serieuze partners en gaan graag een partnership aan, een fijne samenwerking, dus heb jij fantastische ideeën met jouw eigen onderneming waar je Ibiza XXL een rol in kan geven: contact ons met jouw voorstel!

Wij bieden je een kans om een grotere doelgroep te bereiken en jouw product of dienst bij deze doelgroep kenbaar te maken. Met dagelijks trouwe bezoekers en een onlangs(2016) behaald bezoekers aantal van 100.000 bezoekers zijn wij een groot Ibiza platform geworden die op Neerlands vlak actief is.
Wij bezoeken regelmatig Ibiza, maar zijn in Nederland ook bereikbaar.

Onze visie: Ibiza is onze grootste passie, al onze activiteiten zijn gebaseerd op de liefde voor het eiland. Met een creatieve mind en een energieke spirit weten wij onze doelgroep te boeien. Al onze taken worden met de grootste zorg en inzet naar onze zakelijke partners toe uitgevoerd, wij waarderen het gestelde vertrouwen in ons zeer en zullen daarin niet voor teleurstellingen zorgen.

Op gebied van samenwerking zijn er tal van mogelijkheden, niets is ons te gek. Om het gemakkelijk te maken hebben we een overzichtje gemaakt van wat er zoal mogelijk is. Staat jouw idee of voorstel hier niet bij, dan horen wij dat uiteraard ook graag. Nieuwe verrassende input is altijd gunstig om scherp te blijven, wij zijn daar vrij flexibel in.

Mogelijkheden:
– reviews
– blogposts
– videoposts
– event visits
– interviews
– event report
– advertorials
– advertentieruimte
– columns
– villaverhuur
– autoverhuur
– accomodaties
– winacties
– PR
– promotie
– campagnes

Wil je meer weten van IBIZA XXL, bekijk dan de website eens en onze actieve Facebookpagina.
Tevens een gunstige bijkomstigheid: IBIZAXXL is op alle social media kanalen actief.
Al deze kanalen zijn vanaf de website door te linken.

Wij kijken uit naar je bericht en zijn erg enthousiast om jouw voorstel te horen!

Neem contact op met IBIZA XXL:
info@www.ibizaxxl.com
Contactformulier

KVK 57677204