Raco Verd

Raco Verd – Verrassend lekker eten! Dát doe je bij Raco Verd!
Daar waar veel locals komen (en dat zegt heel wat!) daar waar je heerlijk rustig kunt toeven, daar waar je als vegetariër ook helemaal aan je trekken komt.
Raco Verd wat letterlijk in het spaans de groene hoek betekent ligt in San Josep, een ideale stop trouwens als je vanuit de richting van Playa d’en Bossa onderweg bent naar San Antonio.Een beetje verscholen in groene beplanting vind je het terras van Raco Verd op een drukke straathoek in San Josep.
San Josep is niet erg groot dus de kans om Raco Verd te missen is daarmee erg klein. Parkeren kan prima rondom de straatjes van het restaurant of de hoofdstraat.
Het ligt tegenover een prachtig kerkje ligt in San Josep. Het dorpje zelf is behoorlijk rustig en stil.
Je vind er wel een bakker, lunchtentje, Passion Ibiza en een supermarkt.
Raco Verd is the place to be bij uitstek om een lekker middagje te chillen en te loungen in de leuke tuin van het restaurant.
Het terras is echt heel mooi, bloemen, groen, loungeplekjes.. superfijn!


Wat precies zo leuk is aan Raco Verd is dat het overdag een fijne plek is voor een heerlijke lunch, kop koffie of een lekker fris sapje terwijl het ’s avonds nog een heel gezellige bar word met lokale bandjes en muzikanten. Binnen vind je een podium waar de muzikanten hun ding kunnen doen terwijl jij aan de bar een lekker cocktailtje nuttigt.

De verse sapjes zijn trouwens echt een ding bij Raco Verd, want je hebt er werkelijk van alles! Ben je op zoek naar een dagelijkse fruitige vitamineshot.. dan is de Berry Burst juice wellicht een aanrader!

Op de menukaart staat van de ochtend tot de avond werkelijk van alles, van ontbijtjes met croissantjes en chocoladebroodjes tot typische Spaanse tostada’s met tomaat. Maar ook de healthy mens kan er terecht voor verantwoorde maaltijden!
Als je het trouwens even vraagt tijdens een stop in het dorpje kun je ook wat meenemen als ‘take-away’ maaltijd.
’s Avonds wordt de menukaart verruild voor een ‘zwaardere’ variant, waar je veel Mexicaanse en Spaanse keuzes kunt vinden. Maar allemaal tegen een eerlijke prijs!

Nice to know: Raco Verd is gelegen naast de oudste olijfboom van het dorpje! Meer info is te vinden op RacoVerdIbiza.es