Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

IbizaXXL.com Ushuaia Beach Hotel
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel – Ushuaïa is onderdeel van de Palladium Hotel Group. De Palladium Hotel Group is een multinational gevestigd op Ibiza. Meer dan veertig jaar geleden opgericht met het doel: het bevorderen van het eiland in Spanje en in heel Europa. In de loop der jaren heeft het bedrijf een positie heeft ingenomen als een van de meest bekende Spaanse bedrijven wereldwijd.

Ushuaia Ibiza 2017 Club Tickets Online Bestellen

Ushuaia bestaat eigenlijk uit 2 hotels: de eerste heet het Ushuaïa Club (236 kamers), geopend in 2011 in de Balearen eiland Ibiza. Het het tweede hotel, genaamd The Ushuaïa Tower (181 kamers) is geopend in 2012. Beide hotels zijn gelegen in Ibiza (stad) in Platja d’en Bossa. Het is een van de belangrijkste clubs in Ibiza en van de hele wereld, in 2015 is het 9de van de wereld in de lijst van de DJ Magazine. Het heeft een capaciteit van 4000 mensen, dat Ushuaïa één van de grootste clubs in Ibiza maakt, Het bijzondere van deze club is dat sommige kamers een balkon hebben dat direct aan de dansvloer grenst.

Ushuaia -  Avicii
Ushuaia – Avicii

Tijdens het seizoen komen hier dagelijks de beste DJ’s van de wereld hun kunsten vertonen.
David Guetta, Armin van Buuren, Axwell, Ingrosso, Avicii, Hardwell, Martin Garrix, Oliver Heldens zijn enkele grote namen die hier al hebben opgetreden.

Order your Ushuaïa Ibiza 2017 club tickets online


Lokatie op Google Maps: