Villa Mercedes

Een juweeltje in San Antonio!

Villa Mercedes – Van Ibiza XXL zijn wij altijd op zoek naar bijzondere plekken op Ibiza. Hotspots die net even wat meer in de spotlights moeten, die zorgen voor een onvergetelijke tijd op dit prachtige eiland.
En daarom willen we je Villa Mercedes niet onthouden.

Deze inmiddels wel historische villa, gebouwd in 1901 is werkelijk een pareltje op het eiland.
Al meer dan 100 jaar kijkt het sfeervolle gebouw/restaurant uit over de marina van San Antonio en heeft een prachtige mediterrane setting.  Het is een adembenemende locatie die al heel wat jaren een begrip is in San Antonio.

Villa Mercedes heeft dan ook werkelijk alles om jou een onvergetelijke “Ibiza” avond te bezorgen.

Foto: Villa Mercedes

Cocktails
Wat denk je van een lange uitgerekte cocktailbar waar je de meest heerlijke cocktails kunt drinken en een heerlijke avond op het terras kunt vertoeven met een geweldig uitzicht in een fijne sfeer?
Het is altijd gezellig druk bij Villa Mercedes aan de Chill Out bar en zeker een mooi begin van een leuke avond/nacht op Ibiza!|

Drink heerlijke cocktails aan de bar!

Dining
Er is een ruime zit gelegenheid waar wel 180 plaatsen zijn en een split-dining binnen & buiten waar je geweldig kunt eten. Ook kun je lekker loungen en chillen in de duizend en 1 nacht chill-out area op fijne loungebedden waar je persoonlijk bediend word.
Op en top verwend worden dus.
Het restaurant bied een mediterraans/fusion dining formule waar er voor ieder wat wils te krijgen is.

Live muziek
Wat vooral erg aanspreekt en het restaurant/terras bijzonder maakt is het entertainment gehalte van Villa Mercedes. Het restaurant bied namelijk een podium waar dagelijks diverse live-acts te zien zijn.
Wat denk je van typisch Spaanse flamenco voorstellingen, verschillende bandjes, zang en cabaret? Een avond waar je tot in de nopjes vermaakt word en je je geen seconde hoeft te vervelen.

In de zomer van 2017 treedt Nederlands jazz muzikanten duo Jazz Ybiza op en zorgen voor een prachtige avond!

Nederlands jazz duo op Ibiza ‘Jazz Ybiza’ treden elke zondagavond op bij Villa Mercedes

Geniet dus van de heerlijke sfeer bij Villa Mercedes, waar je aan werkelijk niets zal ontbreken met de service die je als een god of godin op Ibiza doet wanen.